merhaba herkese. 3 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 1 aydır evliyiz. ben ozel sektorde ofis calışanıyım eşimin ise yeni kurduğu bir işi var. maddi manevi cok zor gunler gecirerek evlendik.

sorun şu ki ben kendimi dişi gibi hissedemiyorum yanlış anlamayın cinsel yonelim olarak değil bu fakat erkeğin kadına bişeyler sunduğu onu mutlu ettiği iltifat ettiği bir ilişkimiz yok ve ben bundan mutsuzum. eşimin beni cok sevdiğini biliyorum ama nasıl desem beni cocuk gibi şirin bişeymişim gibi sever oper. 3 yıllık ilişkimizde 1 kez cok guzel olmuşsun vs dediğini duymadım. kafa yapılarımız birbirine cok uygun ikimiz de birbirimize denk geldiğimize şukrederek evlendik. evlenmemizin sebebi guzellik para pul vs değildi yani. hı ama Allaha şukur guzel bi insanım bun cevrem de soyler yaşımdan kucuk gosteriyorum giyimim kuşamım rahattır eşim de boyle giyinmemi sever hatta ama ben kendimi daha dişi hissetmek istiyorum. bir kez iltifat duymak ne bileyim bana onem verdiğini gormek... mesela gecen gun ben il dışına 2 saatlik bir mesafeye gidecektim kendi arabamla iş icin. ya sormadı bile kacta gideceksin napacaksın bişeye ihtiyacın var mı diye. onun kafasında ben herşeyi halledebilirim bişeye ihtiyacım yoktur, olsa da ustesinden gelirim boyle duşunuyor sanırım. ve bana da işlemiş her sorunumu kendim cozmek... evet bundan memnunum ama yine de nezaketen sorulmaz mı? ilgisini bana gostermiyor ve ben bunun enerjimden kaynaklandığını anlamaya başladım. mesela kız kardeşlerine vs boyle değil naptınız bişeye ihtiyacınız var mı diyebiliyor ve bana ilginc gelen de kız kardeşleri de ondan bişeyler talep edebiliyorlar. veb ise talep edecek bişey bulamıyorum. marketten bişey laımsa benim işyerim daha merkezi cıkıp alıyorum mesela. iş hayatım cok rekabetli ve stresli... bunu ilişkime de yansıtıyorum herşeyi kontrol etmek, sorunları cozmek vs... ama bunu istemiyorum artık. ofisteki enerjimi eve taşımamalıyım. zamanında cok buyuk konuşup cok ayıpladım heralde erkeği peşinde koşturup surprizler yaptıran, şımarık kızları... ama şimdi goruyorum ki sevildiğini hissetmek, gormek cok guzel şeylermiş. ben sevildiğimi, daha doğrusu bir dişi olarak sevdiliğimi pek hissetmiyorum.mesela 2 gundur aramız başka bi mevzudan limoni hic sanmıyorum ki gonlumu almak icin bir jest yapacak......ne yapabilirim kızlar? nasıl daha dişi hissedebilirim ve bunu eşime nasıl yansıtırım?