Merhabalar
Sevgili arkadaşlar, hanımlar, bacılar

Arkadaşlar 37 yaşında, boşanmış bir kadınım. Son bir haftadır benimle tanışmak ve flort etmek icin atmadığı takla kalmayan bir adam var. Sabah gunaydın mesajıyla başlıyoruz. Kapıya guller, makaronlar, cikolatalar, ozel kahve paketleri yığılıyor. Gittiğim alakasız yerlerde karşıma cıkıyor, market arabama gul ve not koyup kacmak gibi. Arabamın sileceğine yine not bırakıyor vs uzatmayacağım.

Şimdi bana “ayyy ne guzel işte..” diyenleriniz olacaktır ama iş oyle değil işte. Hic mutlu değilim. Kızlar benim eşim de evlenmeden once beni bu şekilde tavladı. Cok genctim, erkekleri hic tanımıyordum. 1-2 flortum olmuştu. Bu davranışlarıyla beni cok seviyor zannettim. Surpriz ucak biletleri ayarlıyordu. Nereye gittiğimi bilmeden bir yerlere kacırıyordu hafta sonları. Ruya gibiydi..

Ama boyle adamlar bunu sadece bize yapmıyormuş bunu oğrendim. Bunları yapan adamın boşandıktan sonra bana etmediği eziyet, hakaret, iftira, ekonomik şiddeti kalmadı. O ruyalar, kacamaklar, hediyeler, cicekler yalan oldu. Yukseldiğim yerden carcabuk duştum. Cok kotu bir histi

Arkadaşlarımın sevgilileri hic boyle sevgi gosterilerinde bulunmazdı. Orta karar adamlardı. Asla tercih etmezdim sevgilim gibi surprizlerle dolu bir adam dururken oylesini.. Ama yıllar gecti, arkadaşlarım o adamlarla evlendi.. Hepsi de işinde gucunde, eşlerine- cocuklarına bağlı, gozu dışarıda olmayan adamlar oldular. Bazısının evliliği 20 yıla yaklaşacak. Bizimki 10 yılı zor gordu. Hatta 6. yolda bitti de uzatmaları oynadık İşte.

Velhasıl arkadaşlar ben aynı kuyuya bir daha duşmek istemiyorum. Bu adamdan da zerre kadar hazzetmiyorum. Gosterişci herif! Eşimin beni cektiği tuzağa tekrar duşmek istemiyorum.Sizin bu konuda gozlemleriniz neler yardımcı olur musunuz?

Opuyorum yureklerinizden