Selam herkese daha once de yazmıştım hamile olabilirim, darıldı mı yoksa ayrıldık mı vs diye şimdi olay bambaşka bir boyuta geldi.

Gectiğimiz haftalar da aşk meşk sevgili duşunmuyorum ama beraber olabiliriz takılalım dedi bende git kendine başka orspu bul dedim ve tartıştık sonra sinirlendim hamileyim dedim işte aradı msjlar vs ertesi gun aradım ciddiyim dedim neyse inandı, sonra dedim ki kan test yaptırdım negatif cıktı.
Ondan sonra yine konuşmaya başladık gunaydın napıyosun vs yazdı Gecen cumartesi dışardaydım cok yağmur yağıyor dikkat et kendine erime vs msj attı, sonra calışırken fotoğraf attı benden de istedi
Ertesi gun akşam istiyor musun beni gercekten dedi bende sen istemiyo musun yani dedim bilmiyorum kafam karışık buluşalım yuz yuze gelelim vs dedi neyse boşver gerek yok dedim zoruma gitti cunku hem net olarak bitirmiyor hemde barışmiyor sacma sapan davranıyor. Neyse kestirip atıyosun hemen buluşalım dedi yine peki dedim.
Bu hafta buluşcaktık izin kağıdını al artık cıkalım pazar gunu calışmıyorum bir tek dedi tamam dedim.
Veeee şok dun gece 12 de bir baktım ki numaramı silmiş bende sildim sinirlendim. Sonra sabah aklıma geldi takip ettiklerine baktım fake hesaptan eski sevgilisiyle tekrar takiplesmeye başlamışlar galiba barıştılar beni de sildiğine gore. Bende heryerden engelledim.

Anlamadığım şey şu madem unutamadın benimle niye başladın ha birde neler dedi kızın arkasından işte ben istemedim o zorla yuzuk taktırdı bana (kendi aralarında yuzuk takmışlar), cok kıskanctı o yuzden bana yuzuk aldı vs manyakti zaten şifrem varmış onda beni hÂl kontrol ediyordu ayrılınca bile vs vs. Onu unutmak icin veya intikam icin benimle sevgili oldu.
kafam karışık dediği surec demek eski sevgilisiyle barışma cabasıydı yani barışmasaydı tekrar yine yazacaktı ahh ne kadar salağım Allah'ım ben hÂl onunla barışma beklerken o ahtapot gibi saldırmış sağa sola. Kurban oldugum rabbim onu bana mecbur etsin oyle bir gun gelsin ki yalvarsın bana inşallah tekrar yazar.

İcimi dokmek istedim biraz uzun oldu kusura bakmayın. Sizin de oldu mu boyle iğrenc kişilerle birlikteliğiniz?