Herkese merhaba.
Dun yine eşim şu Instagram da para icin video yayınlayan kadınlar la takipleşmiş. İş yerine bi bayan gelse takip eder, 40lı yaşlarda gecelikle video ceken kadının resimlerine bakmış Kadın buna profilimde gezinmişsin mutlu olmak istermisin? yazmış.
Yine yalnız yaşayan bi bayanın butun resimlerini beğenmiş. Gozu dışarıda!!
Boşanmayı duşunuyorum gercekten duşunuyorum ama nasıl?
Asgari ucretle calışanım 3 yaşında kızım var. Cok borc var diye kv bakıyor ben calışıyorum cebime kalan 300tl param borc borc. Boyle Instagram da beğeniler delil olur mu? Evim yok asgari ucretle calışan biri icin mahkeme ne der,boşandım diyelim ki calışayım cocuğuma kim bakar? Kreş cok pahalı bakıcı 1500 civarında. Boşanmamak icin bahane değil bunlar. Boşanmak icin care arıyorum. Sigortasız calışıyor eşim işsizim dese hak talep edemem belkide. Ne yapmalıyım? Lise mezunu değilim diye iş zor buldum dışarıdan okusam cocuğum buyuse diyorum ama onun da boyle sacma sapan kadın takıntısı nefret ettirdi kendisinden beni
Yolumu bulamıyorum fikir verin lutfen tukendim artık değersiz hizmetci gibi olmaktan cocuğumla bir dunyam olsun istiyorum sadece ama nasıl?? Bana da fikir veriniz.