Selam hanımlar,
iliskimi yeni bitirdim fakat karsi taraf bunu kabul etmiyor, daha doğrusu bitirmeye değer bir sebep gormuyor. Bu tepkisi beni şaşırtmadi, kendisi icin hersey gulluk gulistanlık ve aramizda cok buyuk bir problem, bir anlasmazlik olmadığı icin bunu kabul etmiyor. Tabii kabul edip etmesi kendine kalmış, o beni ilgilendirmez fakat ben istiyorum ki huzur icinde medeni bir sekilde ayrilalim. İlişkimiz de simdiye kadar bir kac istisnalar haric hic saygi cercevesini aşmadi ve ben bitirirkende bunu saygi icerisinde yapmak istiyorum. Ama karsi taraf bunu bir turlu algılamiyor, anlamak istemiyor, ciddiye almiyor. Sevginin bitebilecegini, tukenebilecegini anlamiyor ya. Karmadan korktugum icin kesinlikle karsi tarafin kalbini kirmak istemiyorum fakat ben kazasiz belasiz nasıl bu isin ustesinden gelebilirim?Ayni durumu yasamis tecrubeli arkadaslar bir yol gosterebilir mi? Bu erkekler niye bu kadar israrci oluyor ya? En son care engellemek fakat o da bana cok cocukca geliyor. Ben kimsenin ahini almak istemiyorum ama artik mutsuz oldugum bir iliskinin icinde de bulunamam, bunu kendime yakistiramam ve hakk etmiyorum da. Lutfen yardım edin.