Merhabalar sizlerle konuşmak bana cok iyi geliyor biraz muhabbet edelim istedim uzun yazıp sizi sıkmayacağım yaşınızın yakın olduğu gorumceniz var mı ? Sizi kıskandığını hissediyor musunuz ve nasıl davranıyorsunuz ?

Ornek vermek gerekirse gorumcem evli ve cocuğu var. Ben karışmam abisiyle arasındaki duruma ama o bizim evimize karışıyor mesela sahile gittiğimiz stroy gorup bensiz gitmişsin benide gotur der. Eşimin bana aldığı hediyeyi gorunce banada al der. Sıfır ilgi abi git konuşma benimle der. Kendisi cipsi ister mesela o an alınmaz ama bizim evde gorunce ben istedim almadın diye cemkirir. Surekli tatlı ister abisinden abisidir alıcak tabi ama kasıtlı gibi geliyor bana ona alıyoruz hatta ben derim seviyor kardeşin alalım diye ama biz evimize alınca sen banada alırdın bana neden almıyorsun diye cırlar. Şaka yapmıyorum cırlıyor bağırıyor eşime. Ben karışmam kardeş arasına haddim değil ama cok fazla boyle şeylerle karşılaşıyorum yakın değilim zaten ama eşimle konuşmam gereken bi konu var mı ya da mudahele etmem ? Borek alıyoruz eve yeme ben gelince alırsın diyor. Ona da alıyoruz sonra tekrar istiyor tekrar almayınca bana bak alıcaksın yarın gelicem kahvaltıya diyor. Şaşkınlıkla izliyorum