Hanımlar selam,
Buldumcuk gibi algılanmadan doğru duzgun anlatabilirim umarım sorunumu.
Gecen gun konu acmıştım, birisiyle flortleşiyordum, cocuk 5 ay once nşşanlısınsan ayrılmıştı. Ondan bi ikilemde kalmıştım.

O zamandan beri coğu şey guzel gitti. Hoşlandığını vs belli etmeye başladı. Bircok ortak arkadaşımız olduğu icin oncesinde az biraz tanıyorum, muhabbetimiz vardı. Konuştuğumuz 3-4 hafta icinde de benim işlerimin yoğunluğu sebebiyle sadece 1 kere goruştuk yuz yuze. Bence tatlı bi iletişim yakalamıştık. Normalde aşırı cekingen birisiyim (başıma gelen salak sacma olayların hepsi bu cekşngenliğim yuzunden geldi hatta.) ama cocuk bana karşı daha net davrandığı icin cekingen yaklaşmadım. Gelelim asıl soruna;
Cok hızlı! Geleceğe yonelik şeyler soyluyor. Bi sure konuşmayınca ozluyormuş(?) Dun wpta konuşurken "aşık aşık bakıyorum" gibi bi şeyler dedi. Ben başta ciddiye almayıp goygoy yaptım. Ben oyle yapınca bozuldu. Ciddi ciddi bunu demesi bana 3 haftalık bi flortleşme icin aşırı hızlı geldi :/ Bugun "acık acık daha bi şeyler paylaşmadan bu şekilde demene, oyleyse bile bunu wp uzerinden demene şaşırdım" dedim. Sen herhangi bi şey hissediyor musun dedi ben de "Herhangi bi paylaşımımız yokken sadece wp uzerinden konuşarak hoşlanmak vs bana sağlıklı gelmiyor." dedim. Ben boyle diyince bozuldu, pişman oldum soylediğime dedi.

Hanımlar genel olarak "sevilmeye değer miyim" kafasında olduğum icin hep olumsuz yaklaşıyorum ama şu an hissettiğim şey o değil. Yani bana o kadar sacma ve hızlı geldi ki. Sanki sadece ilişki olsun diye uğraşıyormuş gibi geldi ve bu duşunce acayip itti beni. Sizce oyle değil mi, sizi itmez miydi? Ben mi sacmalayıp kaba konuşıyorum.