Selam arkadaşlar,

1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. Yuzyuze buluşmadan belli olmaz tabi. O eski bir calışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kotu bi şey duymadığım ve 1 ay icinde (bir ay cok kısa farkındayım) hic guven kırıcı bir hareketini gormediğim icin icim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkac kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması cok cok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha once 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya calışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca icime bi şuphe duştu. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa cıkma yasağı vardı dışarıda hic buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de soylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu icin buluşmadık. İşyerinde surekli birbirimizi gormek icin sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hic buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?