Son 15 gundur turkce spam kanal hazırlamakla meşguldum.ne var ki turkce icerik calışmadığım yıllarda daha da az kazandırmaya başlamış.Rahat rahat spam yapamadığım bu donemde biraz da zaman gecirmek icin uğraş oldu bu kanal ama dediğim gibi kazancı bırakıp keyfine uğraş haline dondu...başta ucretli reklam olarak duşunmuştum ama şimdi birinden aylık 100 alsak ne olacak almasak ne olacak.zengin mi olacağız diye vazgectim.

lafı fazla uzatmadan konuya gececek olacaksak giderek artan bir grafiğe sahip gunde 50k izlenme,420 aboneli kanalımda ucretsiz kanalınızın tanıtımını yapacağım.

Bunun icin adaletli olması acısından başvuran kanallardan 10tanesi secilecek ve aralarında cekiliş yapılacaktır.Lutfen başvuru şartlarına uymayan kanallarınızı yollamayınız...

Şartlar;
♦Turkce icerikli kanal olmalı.
♦%100 ozgunluk olacaktır...en azından ses yada goruntunuz bulunacaktır.
♦Kanal logo,kapak resmi ozenle yerleştirilmiş olmalıdır
♦En az 3 ay once ilk videonuz atılmış olmalı ve belli duzende video yuklemesi yapılmış olmalıdır.(gelecek vaad edenlere ayrıcalık yapılır)
♦video game play kanalları kabul edilmez.izleyicilerim game play videolarına uygun değildir)
♦Reklamınız 7 gun yayınlanacaktır
◘Kanalınızın değerlendirmeye alınıp cekilişe katılması icin ;
-konuya katılıyorum yazıp,pm den kanal linkini gondermeniz rica olunur...

Not.konuyu lutfen baltalamayın.hic bir cıkar gozetmeden bizim de tuzumuz bulunsun dedik.
secilecek kanallar salı gece 23:59 da belirlenip kura sonucu duyurulacaktır.