gun gecmiyor ki sacma sapan insanlar hayatıma dahil olmasın. bundan bir ay gibi bir sure once şirketimize ayda iki kez uğrayan denetci pozisyonunda bir beyle tanıştım. ben de aynı donemde sorunlu bir ilişkiden cıktığım icin cok da ilgisi var mı yok mu dikkat etmedim. neyse baktım baya bir ilgi alaka vs. numaramı istedi ama hepsi normal arkadaş olarak geyik uzerine devam eden bir ilişki var aramızda. tabi bu dediğim şubatın başlarında oluyor. neyse ilk 3 hafta kadar boyle bana bişeyler atıyor yorum yapıyoruz uzerine vs. ama dediğim gibi ilişkiden cıktığım icin hala kafam o kişiye ilişki anlamında odaklı falan değil. ayrıca cok da elektrik almadım.
baktım gayet efendi vs. biraz tanışma yoluna girme kararı aldım. cunku surekli yazıyordu. yalnız yaşayan yetişkin bir erkek. ben sadece o yazarsa cevap verip uzatmadan arkadaşca kesiyordum konuşmayı. sonra ben de acaba bu kim falan deyince. konuşmak istedim o gece beni aradı ve uzunca bir sure belki gece 2 ye kadar falan konuştuk. neyse aradan baya bir zaman gecti yine surekli yazıyor ama aramıyor. sonra ben bir akşam aradım ve acmadı. sonra mesaj attım. tekrar aradım. bunları da yani nedir ne değildir surekli peşimde ortaya cıksın diye ısrarla arıyorum bilerek. baktım aradan 3 saat gecti ama ben bu arada 4 kere falan aradım. ama bana mesajla donuş yapıyor kusura bakma bir pastaneye kadar gitmiştim tlf evdeydi. tekrar aradım hic cevap yazmadan acmadı. ben sinirle ya niye tlf acamayacak durumdaysan bana yazıyorsun gibi bişey yazıp sildim rehberden. neyse ozur dilerim yanlış anladın vs. şirkete gelince de ozurler diledi. neyse dedim abartmıyım.
ha bu olayın ardından ben bunun bi şekilde kimlik fotokopisine ulaşıp baktım kimliğinde bekar yazıyor???? yani zaten buna guvenip tekrar iletişime devam ettim.
sonra yine aradan bu olayın uzerinden sanırım 4-5 gun gecmiştir surekli yazıyor ama aramıyor. benim cinler yine tepeme cıktı. ama sadece gece değil gunduz de aramıyor. neyse dun akşam yazışıyorduk. ben de aradım. acmadı. neden acmadın dedim. cok yorgunum konuşmaya halim yok dedi. yazmak daha zor oluyor ama dedim. bilmiyorum konuşmaya halim yok dedi. sonra ben tabi bir suru şey yazdım. o zaman birbirimizi rahatsız etmeyelim. gerek yok. madem konuşamayacak durumda yaşıyorsun beni bir daha rahatsız etme lutfen falan dedim. o da bu tartışma olurken durum paylaşıyor. yani buna gercekten anlam veremedim. durumda doğa guneş vs boyle bir sacmalık paylaşmış. ya diyorum noluyor. adam psikopat falan mı? dedim sen napıyosun iyi misin? ayrıca yazdıklarıma cevap da vermiyor. neyse diyorum neden konuşamıyorsun, yorgun olduğuna inanmıyorum. asıl cevabı istiyorum diyorum. istersen engelle sen bilirsin dedi adam ve yazdığım hicbir şeye cevap yazmadı.
bu ne şimdi ya? ne icin bu kadar tanışmak icin uğraştın gereksiz cabalar? evliyse niye nufus cuzdanını değiştirmemiş, değilse bu sacmalık ne? biriyle yaşıyor ya da evli olsa gece 2 de bile bişey yazsam cevap geliyor yazdığıma. yani niye diye soruyorum dun geceden beri, gercekten etrafta normal insan kalmadı sanırım. ya da ben cekiyorum. anlayan beri gelsin