evet boşanıyorum sebep Bi dolu ailesinin ayırma cabaları yalanları, Bi kac iftiraları, kendisinin yalanları, aldatması, surekli beni ezme cabası, Bi kac sefer de olsa şiddeti vs. Bi dolu sebep anliycaginiz. neden mi cektim bu kadar bende bilmiyorum. bunları başkası yaşasa tepkim neden cekiyorsun bunu kendine yazık etme olurdu her seferinde ama kendim yaşardım işte. Severek evlenmiştim hep bklerdim duzelir yeni yaşam yeni iş zaten memlekete de uzak yaşardık ortam vs derken cekerdim işte en son tabiki tak etti aldatmasiyla ve devam eden saygisizliklariyla ayrıldım evden dava acılacak yakında inşallah . neyse uzatmayım
bugun dava icin duğun videolarına bakmam gerekti ve gozyaşlarıma engel olamadım. o arada tabiki onume gelen eski fotoğraflar videolar falan da oldu. bu kadar kotu şeye rağmen bir bir aklıma gelen anılar mutlu olduğumuzu sandığım o gunler. sanki onca kotulugu yaşamamış gibi icim oyle cok yandı ki. bunca şeye rağmen hala nasıl uzulebiliyorum diye kendime cok kızıyorum.hatta nefretten ote bisey yaşıyorum kendime karşı neden bu kadar acizsin diye. onu koyduğum konum, kurduğum hayaller, verilen ama tutulmayan sozler o kadar uzdu ki Bi anda beni. zaten gel git yaşıyorm bu donemde ama hic bu kadar acımamıstı icim. guclu durmaya cabaladıkca daha cok batıyorum. ne zaman gecicek tum bunlar??