İyi akşamlar herkese

Kızlar canımı sıkan bir konu var,sizlerin de fikirlerini almak isterim,bu nedenle hemen konuya gireyim.
Ağustos ayında doğum yaptım,altı sene sonra ve beşinci tup bebekle kızım oldu cok şukur,rabbim olmayan herkese nasip etsin

Bir martta okullar acılacak,benim de başlamam lazim,bakıcı ayarladım fakat bakıcı ev aldığım yerde,yani şu an oturdugum yere cok uzak,kadın gelemez biz taşınmadan.Evinde bir kac eksiği var tasinamayiz hemen.Bu durumda annelerden birinin bize bir sure yardımcı olmasi lazım,en azından taşınana kadar (bir ay kadar )
Eşim de annesini arayıp cagiracagini soyledi,zaten torunu altı aylık olmuş hic bir sekilde gormeye dahi gelmedi.Esim kayinvalideyi arayınca o da " kucuk oğlanı bırakıp gelemem,onunla gelirim demiş "kucuk oğlan da 23 yaşında

Karışık olduysa kusura bakmayın.
Biraz acele yazdım,eklemeyi unutmuşum ama şoyleki;kaynım biraz sorunlu bir genc,kafasına esince evi terk ediyor.ipsiz sapsız,tekin olmayan kişilerde kalıyor.Yani kayınvalidem de başında beklersem belki gitmez onlarla takılmaz diyor.
Ben de kızımı boyle bir gencle(amcası dahi olsa) yalnız bırakmak istemiyorum(lutfen ayiplamayin ben de bir anneyim,neler neler duyuyoruz) yani ne ictiği,kimlerle gezdigi,nerelere girip cıktığı belli olmayan biriyle ben nasıl kızımı yalnız birayim,bir de işin bu boyutu var.
Guncelleme: Eşime kayinvalidemle son kez konuşup,darilmamasini, şu durumda benim annemin gelmesinin daha uygun olduğunu soylemesini, ona gore de anneme haber vermemizi soyledim.Sonucta torununu gormeye hic gelmedigi icin darilabilecegini duşundum.Esim goruntulu konustuvu icin ben de konuşulanları duydum kayınvalidem :
- Oglum cok iyi oldu,ben evi birakamazdim zaten.
- x hanim(annem) gelsin daha iyi olur.
-Oglum yanlış anlama sakın boyle olması daha iyi falan dedi.
Boşuna kafaya takmisiz sorun cozuldu