Hem dertleşmek hemde icimi dokmek istedim
Face diyenler icin dun durum yapmıştım bir bakın gercek olay bu yani

Bilen bilir Baska şehire taşındık tayin icin ağustosta neyse burda kuzenim var evli onların ikinci evine gectik bizde semt ayrı ama kuzenimin eşi yani eniştem cok cıvık mı denir bilemedim de oyle işte lafını bilmez hal hareketi aşırı rahatsızlık verir mesela gecenler de kaynanamla bizi davet ettiler gittik kadının yanında orta parmak yapıyor karısına .. aşırı tuhaf hareketleri kumar karı kız hep var ( bunları deme sebebim yani adamın kişiliği rahat felan ) ilk evime geldiklerinde yatak odama kadar girip baktı bu adam
Asıl Konuya geleyim eşim x olsun . eniştem olacak şahıs x i surekli taciz ediyor evet buna taciz denir ancak onceki hal hateketlerini gectim akşam bize misafir geldiler halamın oğlu gelmiş ablasının evine bende davet ettim oyle .. mesela x nereye otursa dibine giriyor surekli onla iletişim halinde hep bel altı şakalar yapıyor ve sadece x e yapıyor . X rahatsız oluyor ya yuz vermeyince adamın morali bozuluyor .. surekli peşinde yemek masasına oturunca diyor ki x sen gec karşıma otur sana bakayım
Kuzenimin kucuk oğlu var ( 2 yaşında )plates topu var bizde akşam odadan getirdi oynuyor almış koca adam topu eşimin karşısında resmen yumuşak insan gibi hareketler yapıyor ‘ ee diyor nasıl yapılıyor hareketler ) ama biz onun yerine utandık ya eşi yani kuzenim kızdı oyle durdu .. tabiki de istediğini yapar ama gercekten gorseniz sok olursunuz mesela bunları ben dun fark ettim icimde art niyet olsa onceden de olurdu .
İlk eve geldiğinde yapışıyor x e opuyor alnından ve daha bir suru şey .. başta yapısı boyle dedik ama kime anlattıysam adamın eğilimi var sapık bence dediler .. midem bulandı zaten goruşmek istemiyorduk artık şimdi hic istemiyoruz .. inanın bende seviyor belki de o yuzden boyle ama izlenimler artık farklı şeyler diyor