Hayırlı gunler hanımlar. Kirada oturup evin de sevmediği cirkin gorunen yerleri yaptıran duzelten varmı.tabiki parke, dolap yaptırmayı demiyorum.2 yıldır oturuyorum evimde. Boyatıp girmiştim. Siliyorum genelde. Ama silme ile artık temizlenmiyor sanki. Bu yıl da gecsin seneye boya yaptıracağım diyorum, kendi evin mi ki boşver diyorlar. lavabo arkasına, mutfak cekmecelerine yapışkanlı raf ortulerinden aldım mesela, elalemin evine niye harcıyorsun kiracı adamsın cıkacaksın diyorlar. Ben yaşam alanım guzel temiz olsun istiyorum. İş yerinde de oyle. Hemen masama cekmeceme duzen koyup parfum falan takıyorum. İnsanlar oyle diyince bu kez vicdan azabı cekiyorum. Kendi evine yaparsın diyorlar. Fikir sormuyorum. Sohbet arasında geciyor. Onumuzdeki 5 sene ev alma durumu yok. Ben ev alana kadar duvar kapı boyamayayım mı. Bahar temizliği yaptım eve biraz harcadım. Kendime de bakım urunu siparişi vermiştim ona verdim. Şuan vicdan azabı cekiyorum para tutmayı beceremiyormuyum. Bir ay savur ak icin mi calıştım. Bilinc altımda para harcamaktan dolayı huzursuzluk var.
Siz kirada oturduğunuz ece bakım yapıyormu sunuz