Merhaba Hanımlar
Sevgilimle ciddi niyetle tanıştık ve devam ettik ,o asla kabul etmez ama ben onun cimri olduğunu duşunurum hep.Bir onceki konumu hatırlayanlar bilir bu sevgilim ya ince duşunemeyen biri yada inanılmaz cimri..Hani bazen gorursun aslında ama başka gozlerede ihtiyacın olur ya işte oyle bir durumdayım goren gozlerinize ihtiyacım var.
Sevgilim dun watsptan bana dediki sana bir link atacağım ya beni boğucan yada ayy aşkım diceksin dedi.Linki atmış sonra silmiş ben gorduğumde niye sildin dedim hadi at dedim neyse attı bi baktım cicek sepetinde tek taş pırlanta indirime girmiş 500 tl ye..Ben de guldum niye guldun demiş ben de anca şaka olabilir diye guldum dedim bak sen niyeki demiş ben de sen ciddimiydin ki dedim sordum dedi sonra ben de sorma dedim..Neden biliyomusunuz artık oyle sinirlendim oyle boğazıma kadar geldiki bu adam yaklaşık 9 aydır bana birtane hediye almayan bir adam ben ondan defalarca sen cimrisin birtane hediye almadın bana desemde ya aşkım maşkım der ama oralıda olmaz.Zaten ilişki pandemi de başladı 8 ay oldu doğru durust ne restorana goturdu ne gezmeye ne sinemaya ne başka bir yere.İnsan cicek sepetinde ki yuzuğu gosterir mi..
Bir de ondaki cimrilik potansiyelini sezdiğim icin istediğim modelide daha once soylemiştim de gostermiştimde ben ona, oda tamam demişti.Evi yok arabası yok gectimki ille olsun olmalı diyen biri değilim ama ozel anlar vardır o anlarda ucun beşin hesabına bakılmamalıdır diye duşunurum hep.Herneyse sonra bu yuzuk kendi sitesinde daha pahalı neyi var yazmış bende kızdım ve dedimki herşeyi ucuza kapatma derdindesin sen inanıyormusun standart bir pırlanta yuzuğun 500 tl ye ineceğine dedim..Sonucta devir tasarruf devri uygunada bakıcaz dimi yazmış bende ucuza almanın derdindesin ozel şeylerde bile 8 aydır bana bir hediye dahi almamışssın şimdi yuzuk derdine mi duştun altından kalkamayacağını duşunuyosan evlenme, cimriysen hele benle hic evlenme dedim artık aşırı kırılıyorum bu hallerinden dedim hayallerimi ufak mutluluklarımı bile yıkıyosun hevesimi kacırıyosun dedim yuzukte bile tasarruf yapma derdindesin,cicek spetinden kargoylamı gelecekti yuzuk istersen milyoncudan al daha ucuz olur dedim.Arkadaşlar belki durumu yoktur diyenlere belirteyim kenarda parasının olduğunu biliyorum araba bakıyor almaya niyetli.Niye bukadar kırıcısın niye beni kırıyosun oylesine attım falan yazdı sonra.Dunden beri konuşmuyoruz ama cok kırgın ve kızgınım.
Bu adam sakin biri,bana bir poşet dahi taşıtmaz, muahbbetimiz eğlenceli ciddi duşunen iyi bir baba koca olabilecek biri ama bir cok huyumuz o kadar zıtki...
Cimri değilim diyor ama cimri malesef ve bu beni cok yıpratıyor kırıyor başta tamam dediği konularda daha sonra kendi kendine tekrar gundeme getirip kavga cıkartıyor..
Ayrılığı duşunuyorum ama alıskanlık var..
Bazen kendi kendime duşunuyorum mantık evliliği değil aşk evliliği değil e peki ben niye bu adamla beraberim diye.
31 yaşındayım yaşım geciyor diyemi acaba diyorum.Kalbim kırık alacağı tek taşta bile tasarruf yapmayı duşunen bir adamla beraberim.
Cok uzuluyorum inanın.
Siz bu durum karşısında ne tepki verirdiniz?
yazım hataları icin affola hanımlar
#Birderdimvar