Bayadır takip ediyordum kısmet buguneymiş bende bir derdim var kategorisine konu actım

Yaklaşık 1 yıldır beraber olduğumuz bir erkek arkadaşım var. Ailemle tanıştırdım, fakat annem bu bize fazla gelir kızım deyip duruyor. Ama erkek arkadaşım hayatta egoist birisi de değil annemi ikna edemiyorum. Babama kalsa hemen evlenmeliyim. Erkek arkadaşım oğretim gorevlisi ben ise sınıf oğretmeniyim. Kendisi cidden bilgili surekli geliştiren, okuyan birisi. Saatlerce sıkılmadan sohbet edebiliyoruz falan derken annem tanıştıktan sonra kızım bu bize bilmem kac gomlek buyuk demeye başladı ki hic saygısızlıkta yapmadı. 2 defa geldi bize eli boş gelmedi saygıda kusura etmedi.
Babam kendi cocuklarından cok sevdi o derece ama annem hem kariyeri hem ailesi gereği boyle sacma bir yorumda bulunuyor. Erkek arkadaşımın durumu iyi anne baba doktor ama uzakta memleketindeler. Ailesiyle de tanıştım annesiyle daha doğrusu dunya tatlısı birisi egoistlikte yok.
Annem neden boyle duşunuyor olabilir cozemedim, benim babamda emekli annem ev hanımı fakat erkek arkadaşım hic bir olumsuz bir şey yapmadığı halde annemin bu fikri neye gore oluştu anlayamıyorum.