7 ay once eşimden ayrıldım cok zor bir surec gecirdim halada iyi değilim, ağlama krizleri geciriyorum ara, ara ona karşı ofke doluyum ama ozluyorum da ve kıskanıyorum elimde değil tum bunları kendi icimde yaşıyorum, aileme arkadaşlarıma yansıtmıyorum ama insan biraz anlayışlı olur, kendi annem bile elime telefonu alsam onunla mı konuşuyorsun diye soruyor her, hafta bunun tartışması vr, guzelliklede anlattım kızdım bağırdımda neden ben onunla konuşayım diye yok olmuyor evde surekli onun adı geciyor acmayın konusunu diyorum o kendi hayatına dondu siz beni neden hala onunla yiyorsunuz anlayan yok, keyifli bir konu değil ustune konuşmak istemiyorum işte, her sokağa cıktığımda illa ki biri sorucak kocan seni arıyor mu? nerden benim kocam oluyor o, ne kocalık yaptı ki, birkac defa ilişkiye girdiğimiz insana denilirse evet kocaydı, insanlar sordukca uzuluyorum ya alıp başımı gidesim var beni kimsenin tanımadığı bir yere ama onuda yapamam icimdeki duygular beni yoruyor kaldıramıyorum ne zaman, nasıl gecicek bu psikoloji hic bilmiyorum bu kadar haksızlığı sindiremiyorum