Herkese merhaba.
Benim derdim kiracımızla. Gecen yıl Mayıs ayında evimizi kiraya verdik. Oncesinde 3 yıl oturmuş bir kiracımız vardı hic sıkıntı yaşamamıştık. Bu arada ev 4 yıllık 0 evdi. Bu kiracımız ilk taşındığında doğalgaz ocak girişinde sıkıntı var dedi yaptırdık ki basit birşeymiş sadece 50 tl odedik. Banyo tavanı akıyordu mutahid aracılığıyla yaptırdık. En ufak sorunda beni arıyor. Şimdi de fırtınadan balkon kapısı rayından cıkmış. Yine beni aradı. Ben başka şehire taşındım bu arada. Bir tamirci bulup yaptırın diyorum ben anlamam bu işlerden diyor. Normalde kiradan duşmeyi duşunuyordum tamir bedelini ama bu tavrı beni cok irrite ediyor. Sanki otelde kalıyor. Sizce ben mi odemeliyim tamirini. Ruzgardan cıktı diyor olabilir de ama kullanımdan da olabilir. Mayıs ayında senesi dolacak. Bunun parasını da odeyip cıkmasını mı istemeliyim
Cok mıymıy ve cozumden uzak herşeyi benden bekliyor.
GUNCELLEME
Şimdi aynı sitede evi olan bir emlakcıyı aradım. Ne yapmalıyım diye sordum. Evet şehirde ruzgar varmış ama kapıyı yerinden cıkaracak olcude değilmiş. Başka hicbir dairede boyle bir sıkıntı yaşanmamış. Kiracı ya ters bir şekilde acmıştır ya da kapıyı aralık bırakıp evden cıkmıştır dedi. Emlakcıya gore kiracının halletmesi gerekiyormuş.