Merhaba,
Oncelikle paran yoksa neden kedi sahiplendin demeyin lutfen. Sahiplenme gibi bir niyetim yoktu.
Pati' yi bulduğumuzda burnuna tekme yemişti ( hala tam koku alamıyor) ve ana caddede araba ezmek uzereyken arabayı durdurarak kurtardık onu. Bulduğumuz yere yakın yerde iki saat annesi gelir diye bekledik ama gelen giden olmadı, kısacası savunmanızdı bırakamadık ve cocuklarımla sahiplendik onu.
6 aydır bizimle yaşıyor. Aşırı korkak bir kedi, herşeyden korkuyor
Geleyim asıl meseleye. Iki gundur iştahı azaldı, yemek yiyor ama az. Kendini sevdirmeyen kedi surekli kucağıma gelmek istiyor, yuzume bakıp miyavliyor ve goz bebekleri hep geniş. Kuru mamayla besleniyor, ic,dış parazit aşılarını duzenli yaptım, ishal degil, kızgınlık doneminde de değil. ( bir defa girdi ve cıktı)
Bir derdi var, hareketleri değişti cunku ama ne olduğunu anlayamıyorum.
Veterinere goturemiyorum, cunku maliyet olarak ne cıkaracaklarını bilmiyorum, şuan maddi imkanim yok. ( gormeden fiyat veremeyiz diyorlar) goturmeye kalksam taksiyle goturmem lazım, cunku, cocuklarıda yanımda goturmem gerekir, minibuste ucune birden bakamam.

Sonuc itibariyle aranızda veteriner hekim varsa bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
Pati' ye ucretsiz bakar diyebileceginiz tanıdık bir veteriner de onerebilirsiniz, pati hasta mi diye ben ve cocuklarım endişe icindeyiz, veteriner konusunda yardımcı olun lutfen
Not: Yanlış anlaşılmasın asla maddi yardım istemiyorum. Ucretsiz bakabilecek veteriner konusunda yardım istiyorum