İyi gunler herkese.Uzun zamandır buraya ugramiyordum ama bu kez benim bir derdim var.Derdim başlıktan da anlayacağınız uzere alt komşu.Bulundugum yer kendi evim ama iş dolayısıyla uzun suredir başka sehirdeydik buraya yeni taşındık sayılır 6 ay bile olmadı.Onceden burada sekiz ay kadar oturup başka şehre gitmiştik o zaman bir tane cocuğum vardı ve iki yaşında kucuk bir kız cok da haşere değildir ama oyun oynardı yurume arkadaşı vs kullanınca hemen alttaki yukarı cıkıp bir cocuğun var nasıl bu kadar ses yapabiliyor siniz diye uyarirdi.Neyse uzun sure sonra kiradan kurtulduk diye evimize geldik bu arada ikinci kızim oldu o da şimdi 2 yaşında.Geldigimizden beri surekli yonetici vasıtasıyla veya eşiyle şikayet yolluyorlar kadın ve adam.Bir kez yolda karşılaştık.Sizden cok muzdaribiz calışıyoruz dinlenmek istiyoruz akşamları cok ses oluyor dedi.Ancak ben cocuklarımı en gec 9 da yatırmış olurum kendim de ders calışıyorum oyle akşam hele de gece cocuk dolanmaz bizim evde ortalıkta.Kadin da eve 6 da geliyor arada iki bucuk uc saat bir sure var biz sekiz bucukta uykuya hazırlık kısmına geciyoruz ve cocuklarımin sesi oyun gulme sesi yani normal bir cocuğun yaşayacağı evre bunlar yaşları kucuk engel olamıyorum daha fazla.Yurume sesimden bile rahatsız oluyor.Dun oğlen 11 de kapıya kızı geldi ben cocuklara cizgi film izletiyordum bir basketbol topu vurma sesi geliyor uyandım dedi sizden mi geliyor dedi.Ben de bakabilirsiniz icerde cizgi film izliyorlar bizden gelmiyor ve. Ben duydum dedim o takirtiyi.Ustten geliyordu ses.Oraya sorun isterseniz dedim.
Bunu dememle aşağıdan bir bağırış sesi geldi Yeter artık bıktık sizden olmaz olsun sizin gibi insanlar ne haktan anliyorsunuz ne insanlıktan yukarıdan falan gelmiyor sizden geliyor dedi ve insanlar komşularını nasıl olduruyor anladım dedi.Daha bir suru şey soyledi hatırlamıyorum oldurme sozunde kalakaldim.Beynimden aşağı kaynar su dokuldu oyle şok oldum ki Bir bakar mısınız dedim dinlemeden anlamadan bağırmaya hakkınız yok benim uygun olmayan saatte hic bir gurultum olmadı akşam dokuzda yatar benim cocuklarım dedim bu kadarına dayanamiyorsaniz apartmanda oturmayın dedim.Haftasonu yasakları olduğunda evdeydik cocuklar sıkılıyor gurultu olmuş olabilir ama benim elimde olan bir şey değil bunlar 0-6yas grubu iki cocuk.O kadar tahammulsuz merhametsiz birisi ki.ne yapayım bilmiyorum dun butun gun basım ağrıdı eşime soyledim zaten o da haberdar aşağıdan baş bas bağırıyor kadın daha yeni taşındım canıma yetti kadın.Evde sınav calışıyorum atanacağım inşallah her şey yolunda gider de iki uc senelik de olsa kurtulurum bu psikolojik şiddetten.Yoneticiye soyledim konuşurum ben dedi ama ne yapmamı onerirsiniz cok moralim bozuk altı aydır huzurum yok cocuklara mecburen TV acıyorum hep?