Oncelikle belirtiyim aile desen var ama yok herzaman zararlarını gorurum para da yok yolda kalsam cebimde bi tl yok sağlık yok işlerde en az 7 saat ayakta durmak gerekiyor huzur yok mutluluk yok daha cok şey var cok kotu şeyler ama iyi birşey yok hayatımda şimdi diyenleriniz olacaktır uniyi oku gecen sene kazandım gondermediler gidemedim dizlerimden problemim var bu arada soranlar olur bizim aile benim nefes almam bile fazlalık 23 senedir bi odanın icinde okula gidip geldim sadece dort duvar gore gore icim curudu ha dort duvar dediysem her turlu piskolojik ve fiziksel şiddettin olduğu bi dort duvar surekli tepemdeler işe gir diyorlar zaten işverenler sağlam adam arıyor sadece % 1lik raporum var onuda sınavda merdiven cıkamıyorum diye gostermelik aldım ama harbiden iş yapamıyorum ya vucudum kaldırmıyor neyse evlen diyorlar evlenmem icin buldukları insanların ya cok havadalar surekli aşsağılıyorlar ya da kotuler işte anlayın bide gercekten evlenmek istemiyorum hangi evlilik iyi ki zaten ben daha kendi sorumluluğumu taşıyamıyorum bu durumda yaşamaya hakkım yok kendi canımıda almaya hakkım yok bu hayatta hicbirşeye hakkım yok oysa isterdim huzurlu bi yuva biraz para cokca sağlık huzur icimi doktum oyle diyeceğiniz coğu oneriyi de denedim belki benim icin dua ederseniz kabul olur kulun kula duası daha cabuk kabul olurmuş ne diyim icimi doktum oyle