Merhaba , 2-3 aydır goruştuğum biri vardı.olay şu sonra detay anlatıym. Arkadaş ortamında tanıştık ve cok işkolik bir insan. Sevgililer gunu oncesi konusuyoduk patronu villa tutacakmıs ben de trip attm doğumgununde bile onlarla gecirdi gec kutlamustk. Sonra kapatıyorum dedi kapadı. ertesi gun aradım aramıycak mıydın dedim bugun aramazdm dedi. İş senin icin herşey biliyorum ama oraya gitmeye de cok isteklisin dedim yani gonlumu almaya calışmıyor evet patronla vakit gecirince mutlu oluyorum dedi . Belki villa tutulmaz muhabbeti oldu ikimiz ne yapacağız ben sıkılırım dedi. Sonra arkadaşlar yanımda arıcam dedi gece aramadı. Ertesi gun oğleden sonra aradı ben akşam donuş yaptım hicbir şey olmamış gibi konustuk villadayız sen naptın kimlesin filan dedi sıkılma şuraya git filan kısa sessizlik oldu gulduk sonra kapattık goruşuruz deyip. Ertesi gun aramadı yazmadı sevgililer gununde arar dedim aramadı o gundur konusmuyıruz. 2 hafta oldu ve başka bir olay yok. Ben 1 hafta sonra filan ortak whatsapp gruplarından cıktım yine aramadı. O surekli oralara normal yazıp konusuyodu arkadaşlarla. Yani ayrıldık ama cok sacma her şey kabullenemiyorm. Bizim arkadaşlarla konuştum ayıp etmiş dediler. Ama tartıştığmızı soylemiş ilk başta. Arkadaş kalın vakit gecsin uzerinden diyen de oldu. Salla değer vermiyor yanında olmak istememiş diyen de . Sonra benle ayrı onla ayrı grup acmışlar. Hepsinin tek derdi ortam bozulmasın. Benim yoğun bir sevgim yoktu ama hissediyordm da bir şeylerin eksik olduğunu bitiremiyodm. Kendimden odun veriyordm galiba. Velhasıl ben de aramadım oyle kaldı. Kafayı yiyeceğim. Ayrılık konusması yok aldatma yok sacma sapan sanki yer arıyormus bitirmeye. HÂl ekliyiz her yerde ama illa intikam gibi bişey istiyorm bir yanım da diyor ki gurur yapıyor veya senin doneceğinden emin. Diğer yanım ayrıldı ilk fırsatta senden diyor. Cocuk oğlak burcu manyak buz gibi soğuk biri .
Oncesinden bahsedecek olursam Haftasonu yasaklarında ortak arkadaşlar ile hep ev tutarak eğlenerek gecti. İkimiz başbaşa cok nadir goruştuk. İlla ki başkaları da olsun isterdi. Birkac arkadaşıyla tanıştım. Cok ciddi soğuk biri ilgisi sevgisi zar zor anlaşılır. İlk başlarda olan ilgisi cok zaman gecmeden azaldı ama kontrolcu oluşu herkesin farkında olduğu bişeydi. Son zamanlarda iyice soğuk oldu. Birkac kavga ettik ben alttan aldım. Cok ustelemedim. Ortamda bir cift daha var diğer cocugun kıza davranış ve yaptıklarını gorunce cok uzuluyordum onu yasayamadım icin. Hep kontrol etmeye alıştığı icin her dediğini yapan kızlarla olmus arkadaşım ağzından kacırdı senle olunca şaşırdık diye . Ben her dediğini yapmıyorum ama bana sen daha cok seviyosn demişti. Yani o kadar az ilgileniyor ki ben ilgilenmek durumunda kalıyorum. Her şeyiyle. Cocuk konusu gecmişti istemiyorum dedi sonra Ortamda 10 cocuk istiyorm filan sen doğur o zaman dedim. Akşama sordum seni deniyordm dedi. Dizi izliyorz cocuk muhabbeti yine sanane sen baba olmıcaksn dedim yarın ne olacağı belli olmaz diyor. Gun icinde bir iki kez konusurz. Romantizm sıfır. Uyku konuusnda aşırı sert davranır. Bide sanki gostermelik sevgilisi gibi hissediyorum. Markete gider o değil arkadaşı arar ne istiyorsun diye . Hicbir şey sormaz merak etmez . Şimdi arayacak mı diye deliriyorum bir yandan da Allah kurtardı seni diyorum ne olacak bu halim hırs yaptım sevmiyorum da