Merhabalar ben 25 yaşındayım 6 aylık evliyim gorucu usulu evlendim başka şehire gelin gittim nişanlılık sureci boyunca eşimin ailesinden hic birşey gormedim ne bir eşya ne bir takı nede ailemle yakınlıklarını ben eşimi istediğim icin herşeye sustum eşim bana karşı iyiydi her dediğimi yapardı sonra iş evliliğe geldi ailesi hep bir pintilik yaptı karışmaya başladı bir ceyiz yada bir gecelik bir kazak dahi almadı duğunum oldu duğun gecemde takıları alıp gelin gittiğim evde tartışma yaptılar takılanları aldılar gece saat 2 den sonra evlerine gittiler ve bu arada bana takı takmadılar icin sonra surekli kaynanam hergun kendisine gitmemiz gerektiğini soyledi cok konuştum yeni evliyim evimde yemek yemek istiyorum falan filan dedim anlamdı ne sorumluluğun var gelsen olurmusun dedi sonra oğlum senin yuzunden mutsuz altınını sat kocanı gonderme işe senin yuzunden gidiyor dedi uzakta calışıyordu gorumcem hakkımda konuştu ağır kufur etti ama yuzume gulmeye devam etti engelledim eşim benle konuşmadı kavga etti yurt dışına gitti eşim bende aileme geldim geldiğim gun kayınbabam git gelme suratsız zaten dedi eşimin onunde ve eşim yine sustu neyse geldim aileme her hafta arar bağırır kapatırdı her aradığında eşim benle kavga ederdi bu boyle surdu tekrarlandı kaynanam karışmazsa eşimle kavga etmiyor kaynanam aradığında 1 hafta konuşmaz kavga eder benle en son yine boyle oldu eşime dedim bu konuyu konuşmayalım benle kavga etti ağlattı ve uyudu bir kac gun konuşturmadı ve sonra aradı kararımı verdim boşanalım dedi yada gidip ailemle kalacaksın dedi kaynanam istiyorki ailem gelmesin kalmasın sadece kendileri olsun sozlerinden ne eşim ne ben cıkmayalım ve eşimden para isteyip duruyorlar bende kalmam dedikce ustume geldiler evimin anahtarını aldılar evimde değil onlarda kalmak zorundaymışım istemiyorum bende bunun icin boşanmaya karar verdim eşim hep ezdiriyor ailesini hic susturmuyor bunca olaya rağmen binsin otobuse gelsin diyor ailemi arayan beni arayan kimse yok eşimde dahil birşey olmamış gibi binip onlara gitmemi bekliyorlar bu yuzden boşanmaya karar verdim. Normalde eşim iyi ama aile konusunda gozu beni gormez ezdirir savunmaz ve daha bir cok şey var eşim yanına alacaktı anlaşmıştık ama kaynanam yuzunden iş boşanmaya geldi