Her gece konuşuruz. Ama iki haftadır bazı insanların sadece uyku hapı niyetine bile aldığı bir antidepresan almak zorundayım. Bipolarım. Tedavi icin zaten kendisi beni ikna etti. Bu ilac aşırı uyku getiriyor. Bunu aldığımdan beri bazen gece aradığında uyumuş oluyorum. Eskiden 3-4 lere kadar cin gibi uyanık olan ben artık 10,11 zor uyanık kalıyorum. Kendisi de bayağı gec arıyor beni. İşte yok ders hazırlığı vs (oğretmen kendisi) diyip daha sonra hazırlığın nasıl gecti diye sorduğumda yok işte eniştem aradı yok bilmem kim yeğenim aradı vs. onunla konuştuk diyor. Ve dun ben yeni almıştım ilacımı, bana “uykun var mı, uyur musun“ dedi. Ben de inşallah konuşuruz dedim cunku film izleyip kitap okuyacaktım. Ne film kaldı ne kitap acık kalmış hepsi uyumuşum ve uyandığımda beni aradığını gordum.

Demin konuştuk bu onceki gece olanı. Bir yandan da onun doğum gunu icin aldığım tablet kalemini deniyorum. “Yok sen farklı soyledin bu sefer, madem uykun vardı neden soylemedin yok tutarsızlık var normalde inşallah demezsin, hem sende dun bir heyecan vardı” gibi sacma sapan şeyler soyledi. Dun zaten kotu uyumuştum ve tum gun bir huzursuzluk vardı İcimde. Bu da pazartesi gunle alakalı pazartesi terapim vardı kadın bana ev odevi gibi gorevler veriyor biliyorsun dedim. Pazartesi nere salı nere dediPazartesi verdiği gorevi yapıyorum biliyorsun ya ve bu gorevler beni cok yoruyor dedim.
“Uyuduğum icin ozur dilerim.” dedim. Ama bu ozur dalgasına ironik yaptığının sacma olduğunu anlasın diye. Gercek ozur değil. Ben nereden bileyim konuşurken hic yok veya az oluyor birden uyku bastırıyor. İlac aldığımı da biliyor. Benden “haklısın tutarsızlık var, ben bir daha yanlış anlaşılacak şekilde soylemeyeceğim” cevabı bekliyormuş. Şu an cidden bu sacma sapan konuşmadan başım ağrıdı. Demin yine akşam konuşuruz anca bitiyor işlerim napayım diyor. Ben de soz moz vermedim zaten de vermem ama umarım uyumam dedim. Şeytan diyor ki kapat şu teli suratına. Acıklama yapıyorum resmen uyumamla alakalı. Bu benden kesin şuphelendi bir naneler yiyor diye. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, bitirmeli miyim? Ailemle tanışacaktı bu yaz ama bu şekilde başımı ağrıtacaksa bu iş biraz zor.