Merhaba arkadaşlar
Sizden fikir alabilmek hemen bir profil oluşturdum. Konuyu uzatmadan girmek istiyorum. Eşimin beni aldattığından şupheleniyorum.

4 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Neredeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin şimdiye kadar bir kadınla konuştuğunu veya yan gozle baktığını hic gormedim ve duymadım. Son zamanlar şuphelendiğim bir şeyler oldu. Bir kadının icine şuphe duştumu bir doğruluk payı vardır, hep buna inanırım. Eşim bana sadece aşkım, hayatım, sol yanım diye hitap eder. 6 yıldır hic değişmemiştir bu. Nedense son zamanlar bana ‘canım ’ ‘guzelim ’ ‘cicim ’ ‘guzellik ’ diye hitap ediyor. Bunda şimdi ne var diyeceksiniz, ama bana birden cok tuhaf geldi. Sevgililikte bile bana boyle hitap etmemişti. Oradan bir işkillendim, ama peşine duşmedim.

Her neyse, Evlenmeden once Evimizi doşerken yatılı misafir olur diye evimize ekstra yatak almıştık. Hic kullanmak nasip olmadı ve hala uzerindeki jelatini cıkarmamıştım. Gecen Aralık ayında işim icin yurtdışına gitmek zorunda kaldım 5 aylığına. Eşimi ozlediğim icin şimdi yanına geldim ama geri doneceğim. Eve gelince yatak gozume carptı. Jelatini cıkarılmıştı ve ustune lekeler vardı. Eşime bu yatağa ne olmuş diye sorduğumda biraz panikledi ve “merakımdan cıkardım, cıkarırken elimde kola vardı o dokuldu” dedi. Bana nedense yalan soyluyor gibi bir his uyandırdı ve tamam dedim gectim. Yani aldığımdan beri cıkarmadı da niye şimdi cıkardı?

2 gun once alışveriş yapmak icin arabaya bindik. Araba sigara kokuyordu. Eşim ve ben hayatımızda hic sigara kullanmamışız. Kendisi de hic kimseye arabada sigara icirmez. Bunu sorduğumda rengi attı ve gozlerini kacırıp ‘ıhmm gecen arabamı arkadaşa vermiştim o icmiştir belki dedi ’. Ve YİNE yalan soylediği hisse uyandırdı bana. Bunların zincir şekilde olması bana şuphe uyandırdı. Bugun bana akşam gec geleceğim komiser toplantı yapacak dedi. Bugune kadar hic toplantı yapmadı? Bana yine tuhaf geldi. Kendisi polis zaten.

Cinsel hayatımızda ve normal hayatımızda hic bir sıkıntı yok. Nedense icim cok huzursuz ve garip hissediyorum kendimi. Bir şeyler benim bunun peşine duşmemi istiyor. Bir yanım kuruntulusun diyor.

Sizce buradan bir şey cıkar mı? Belki ben olayın icinde olduğum icin bazı şeyleri kestiremiyorum olabilir. Duşuncelerinizi merak ediyorum.