YouTube Gelişim Partneri
Yepyeni bir proje ile karşınızdayım. Proje iceriği ozgun kanalları kapsıyor. Konunun alt kısımlarına doğru soru ve cevapları bulabilirsiniz. Oncelikle bu sistemin amacını anlatalım.

S1 : YouTube Gelişim Partneri Nedir?
C1 : YouTube Gelişim Partneri, bir firma yada kuruluş değildir. YouTube Gelişim Partneri'nin amacı, YouTube'daki ozgun kanalları daha iyi yerlere getirmek ve iceriklerini takip ederek, geliştirmelerini hedefleyen bir oluşumdur. YouTube Gelişim Partneri, herhangi bir YouTube Partneri değildir. Bir yere katılmanız veya resmi bir başvuru yapmanıza gerek yoktur.
S2 : YouTube Gelişim Partneri Neler Sunuyor?
C2 : YouTube Gelişim Partneri, sizin iceriklerinizi kusursuz bir şekilde geliştirmenizi sağlar. Sizin icin gerekli ekipmanları tespit eder ve bunları ucuza mÂl etmenizi sağlar. Bunların yanı sıra bilgisayarınızdaki, donanımlarınızdaki, oyunlarınızdaki ve geriye kalan bir cok teknolojik urundeki sorunları cozmenize yardımcı olur.
S3 : YouTube Gelişim Partneri Bana Kazanc Getirebilir Mi?
C3 : YouTube Gelişim Partneri uzun soluklu bir calışma prensibi icerir. Konulara uyulması takdirinde ilerleyen sureclerde kazanc artışını garanti eder. Bunların yanı sıra icerik kaliteniz ve izlenim oranlarınız artmaya başladığında ;
1-) Partnerinizle iletişime gecip sizin icin calışmalar başlatmanızı sağlar.
2-) Sponsorluk calışmalarına başlar ve size uygun sponsorluk antlaşmaları sunar.
3-) Gelişim suresince YouTube'da ust sıralara cıkmanıza yardımcı olur.
4-) Kategoriniz musade ediyorsa, başka kanallarla iletişime gecip ortak icerik uretmenize olanak sağlar.
S4 : Eğer Sozlerinizi Tamamen Yapmama Rağmen Kazanc Sağlayamazsam İade Mumkun Mu?
C4 : Tabii ki mumkun. Soylediğimiz gibi YouTube Gelişim Partneri bir şirket değildir ve istemediğiniz surece resmi antlaşmalar yapmanızı zorunlu kılmaz. Size verilecek ozel iletişim mailine "İade Başvurusu" maili atarak paranızı 5 (Beş) iş gunu icerisinde EFT olarak iade alabilirsiniz.
S5 : YouTube Gelişim Partneri Nasıl İşler?
C5 : YouTube Gelişim Partneri, sizin kanalınızı inceler ve eksikleri tespit eder. Bu surec 7 (Yedi) gun kadar surebilir. Size en yakın rakipleriniz belirlenir, icerik farklılıkları tespit edilir. Bunların yanı sıra kategorinizdeki one cıkabilecek icerikleri, diğer kanallardan daha once tespit eder ve bir akım başlatmanıza yardımcı olabilir. Aylık periyotlar icerisinde genellikle 3 ay sonra kanalın performansları gunden gunde artmaya başlar ve ilk gunki sonuclarla 3 ay sonraki performans sonucları arasında gozle gorulur bir fark oluşturur.
S6 : Bundan Nasıl Emin Olabiliyorsunuz?
C6 : Eğer icerik ureticimiz verdiğimiz dersleri iyi değerlendirirse başarısız olması cok duşuk bir ihtimal. Boyle durumlarda da tabii ki yine iade durumu soz konusu olabilir. Bunların haricinde icerik ureticimiz sozumuze uyduğu taktirde kendisi de bir şeylerin gelişmeye başladığını fark edecektir. Bizler size bir program vasıtasıyla gelişeceksiniz demiyoruz. Sadece yeteneklerinizi ve iceriklerinizi geliştirmekten bahsediyoruz.
S7 : Bu Artışların Guvenilirliği Nedir?
C7 : İcerik guvenilirliği şuphesiz ki uzun sureli araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Bu gelişim programına dahil her konu tekrar tekrar test edilmiştir. Soz konusu gelişim de aksaklıklar olması durumunda (YouTube İndeks Boşluğu, Google İndeks Boşluğu, Yetersiz İcerik, Uzun Vadede Yetersiz İcerik) tabii ki gelişim programı bir işe yaramayacaktır. İcerik yaratıcılarımızdan tek istediğimiz, gerekli cizelge oluşturulduktan sonra duzenli olarak icerik girmeleri.
S8 : Yoğun Olan İcerik Ureticileri Hakkında Bir Calışmalarınız Var Mı?
C8 : Tabii ki mevcut. Bizler, sizin en iyi şekilde gelişmenizi isteriz. Bunun icin de yoğun olan icerik ureticilerimizin backlink calışmalarını biz kendimiz destekliyor ve eğer yoğunlukları bittiyse aynı şekilde backlink calışmalarını şifreli dosya (İceriklerin Başka Kişiler Tarafından Kopyalanmaması İcin) olarak kendilerine geri gonderiyoruz.
S9 : Size Sorunlarım Olduğunda Nasıl Ulaşabilirim?
C9 : Bu gayet basit bir konu. Bana ulaşabileceğiniz yollar aşağıda belirtilmiştir.
Post Message - Ozel Skype Adresi - Ozel Mail Adresi - Diğer
Pazar gunleri yoğunluğum dolayısıyla iş başında olamıyorum. Bunlar haricinde bana ulaşamayacağınız yontem yok. Pazar gunu neden olamayacağımı, icerik ureticilerine zaten belirteceğim. Kendilerinin de hoş goreceğini duşunuyorum.
S10 : Odeme Yontemleri Neler?
C10 : Odeme yontemlerimizde şu anlık Enpara - PayPal ve PayPal Nakit Kart mevcut.
Odeme ve başvuru yapıldıktan hemen sonra surec işlemeye başlar. İlk kayıt icin ilk 7 (yedi) gun değerlendirme ve icerik tespit sureci olarak işler ve 30 (Otuz) gunluk surecinizden duşmez. İlk 7 (Yedi) gun bittikten sonra sureniz işlemeye başlar. Dolayısıyla ilk kez başvuru yapıyorsanız 37 gunluk bir hakkınız olmuş oluyor. 30 gunluk surec bittiğinde eğer tekrar başvuru yapmak isterseniz 3 (Uc) gun icinde tekrar odeme beklenir ve bu 3 (Uc) gun icerisinde destek sureciniz devam edebilir veya dondurulabilir.
İlk 1 Aylık Destek Ucreti : 30 TL
Sonraki Destek Ucretleri : 25 TL

Sonraki Destek Ucretleri : 25 TL

Bunların yanı sıra başvuru yapacak kişilerden birkac isteğim var. Şunu anlamanızı istiyorum oncelikle ;
Bu oluşum 1 gun veya 1 haftada sizin iceriklerinizi yukseltme olanağı sunmaz. Bu surec 3 aylık geniş bir işleme yayılır. Buradaki asıl amac, sizlerin aradaki performansı daha iyi gorebilmenizi hedeflemektir. Bu yuzden başvuru yapacak kişilerin biraz sabırlı olmasını rica ediyorum.
Herhangi bir sorun veya sorunuz varsa benimle her turlu iletişime gecebilirsiniz. İster oğlen 12:00 isterseniz gece 03:00 benim icin fark etmez. Gunde 3 4 saat uyuyorum, o araya denk gelmezse sevinirim

Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. Şu anlık başvurular acık değil. Birkac gun icerisinde son testleri yapıp sistemi başlatıcaz.
Bunun şerefine rastgele 1 kişiye davetiye gondereceğim havuzdan. Hayırlısı olsun bakalım