1 yıldır evdeyim belli bir kazancım var biraz birikim yapabilecegim kadar ama ayrı eve cıkabilecegim kadar degil.Ailemle yasıyorum.2 erkek kardesim var biri 11 biri 18 yaşında.Ben 22 yasındayım.annemle babam kavga eden bir cift değil cok şukur ama 11 yaşındaki kardeşim surekli evde kargaşa cıkarıyor.18 yaşında olan kardeşimle kavga ediyorlar her sabah gurultuyle uyanıyorum.annem o an kızıp sana artık cips filan almıycam dese de sonrasında o gun markete gittiklerinde cips cikolata alıyor.yani kural koysa ceza verse bile kardeşim ısrar edince hemen kabul ediyor o gun.Babam haftaici 4 gun şehirdışında işi orada olduğu icin.o da surekli TV izleyen birisi onunla da cok diyalogumuz yok mesafeliyim ona karşı.cunku onla samimi oldugumda kardeşlerim kavga ettiginde ben ortamı sakinlestirmek icin bile orda olsam bana da kızıp argo laflar etme hakkına sahip sanıyor kendini.Bu sebeple babamı da sevmiyorum.hoşgeldin hoşbulduktan başka bir sey sormuyorum gidip cay filan icmiyorum hic yanında.
Bu sabah kucuk kardeşim baya bağırıyordu diger kardesime saat 11'de.sese uyandım her zamanki gibi.11 yaşında olsa bile cok şiddete meyilli biri gidip mutfaktan oklava alıyor eline.Annem de onların bagırmalarını hic umursamıyordu buyuk kardesim sen git yanımızdan demis diye.annemin yanına gittim gidip şunları sustursana dedim(cunku ben susun desem umursamıyorlar) hic oralı bile olmadı hic ugraşamam dedi.tabi ben de bıktım bu durumdan.sırf onlarla muhatap olmamak icin gece gec uyuyup oğleye dogru uyanıyorum.Hep odamdayım.kardesim o şekil bağırınca apartmana da rezil oluyoruz sanki 30 yasında adam gibi bağırıyor 11 yaşındaki kardeşim.aksam oldu şimdi cekirdek citiyorlar odada onlar bu duzene alışmıs.annemle de aramız bir iyi bir kotu onu da sevmiyorum galiba.Cunku her sorunda kufur ediyor bana. Ailemi kotulemek istemiyorum ama bunların icinden ben nasıl boyle naif sessiz bir insan cıktım cok şukur ediyorum buna.
ettikleri argo kelimeleri ben asla ağzıma bile almam ama onlar bana soyluyor. Sormak istediğim konu şu; şu an evde oldugum icin canım sıkılıyor hep odada takılmaktan.Neler yapmamı tavsiye edersiniz? Bir de onlardan kendimi nasıl daha da soyutlayabilirim ?