Bunu YouTube'da kaliteli ve duzgun yapan bir kanal biliyorum, zaten oradan esinlendim. Turkiye'de de bu kanal olabilir diye duşundum. Hatta dunyada bu tarz kanal cok az, biz de o azların icinden oluruz. Oncelikle bu kanal icin (İlk başlayınca cok buyuk bir kaliteye gerek yok. İlk videolar da reklamımızı yapmamız gerekir) bir animasyoncu, bir bilgi toplayıcı ( İnternet sitelerinden bilgiler toplayacak birisi), bir seslendirmen ve bir ozgun fikirciye ihtiyacımız var (Videoların ne hakkında olacağını belirlemesi icin). Fakat bu iş icin herkesin maaşı lazım o nedenle benim yapamayacağım bir fikir. Ornek alınan kanal bu (https://www.youtube.com/channel/UCsX...tHxD1rDPwtNM8Q) Bunun Turkce versiyonunu yapacağız gibi bir şey. Tabii bize ait farklılıklar da olacak Şoyle duşunuyorum. Bu işe yatırım yapabilecek veya bu işi gonullu olarak adım atabilecek birileri varsa yapabiliriz (Orneğin, kanalın gelirinin %35'u animasyoncuya, %15'i bilgi toplayıcıya, %10'u ozgun fikirciye, %10'u seslendirmene verilecek, geriye kalan %30 da bana, ben de hem bilgi toplayıcıya yardım edeceğim, hem videonun yuklenmesi benden olacak hem de videonun hazırlanışı benden olacak, videonun dizaynı benden olacak) Ya da bir kişi bu işe yatırım yapmak isterse yapabilir. Kanal yonetimi onun olur, biz calışanları oluruz (Olacağını hic sanmıyorum ama guzel olabilecek bir kanal. Neden olamaz? Cunku Turkiye'de kazanc cok duşuk, kitle berbat) Okuduğunuz icin teşekkurler.