Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lutfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah buyuk!

Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kotu ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Uc dort gun once tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kac secenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gun tercihleri vermiş ama benim cok istedim il i cıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekceleri anlattı o şehir gelmiyormus cok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim cunku cok istemiştim. Cunku bende yasayacagim o şehirde.
Cok fevri davrandım bağırdım cağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gozu donmuş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben cok korktum aileme geldim şuan hic aramadı sormadı oğlum ozledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugun teli actım ben acınca yuzume kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama goruntulu konuşma yaparken oğlum la yuzuğu hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi cıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suclu hem guclu olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mumkun değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyacm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hic boş durmadım evden dikişli urunler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.