Selam herkese
Bi kac haftadır aklımı kurcalayan cevaplarını bulmakta zorlandığım konudan bahsetmek istiyorum.
Bi suredir ilişkim var, son bi kac senemin en stabil en sorunsuz ilişkisi.
Bana değer veren, beni gormek isteyen, beni merak eden birisi. Aynı şekilde bende oyle onunla zaman gecirmekten keyif alıyorum mutluyum yanında eğleniyorum onu seviyorum mu bilmiyorum, sanırım sadece arkadaşca seviyorum. Ve bu durum benim canımı cok acıtıyor. Cunku bana kendimi kotu hissettiren değersizleştiren adamların peşinde dolanıp onlara aşk duyup, bu kadar tatlı bi adama aşık olamamam beni ofkelendiriyor.
Sorunun temeline indiğimde ten uyumunun olmadığını fark ettim. Sevişmenin dunyanın en guzel duygularından biri olduğunu duşunen ben, şimdi koşe bucak kacıyorum.
Elini tutup sokaklarda gezmek beni keyiflendiriyor ama yalnız kaldığımızda yeter artık opme beni diye tepki gosteriyorum. İlişkide ateş yok haz yok.
Zaten erken bitiyor diye olaya kendimi bile kaptırmıyorum. Hadi diyelim doktora gidildi bu sorun cozuldu ama o bende ona karşı o yogun enerji yok.
Hicbi zaman istediğimiz şeyleri bi kişide bulamayacağız ama benim icin buyuk sorun haline gelmeye başladı.
Tum olumlu şeyleri kenara atıp bi olumsuzluğa takılmakta canımı sıkıyor.
Bu ilişkiyi evlilik boyutuna taşısak diyorum omur boyu kacacak mıyım bu işten ?
Boşversene, sana değer veren biri var karşında bu durumuda idare et diyorum ama ya evlilik icerisinde bu durumdan dolayı başkalarından hoşlanırsam bu sefer daha cok cıkışı olmayan yola girersin diyorum.
Fazla kafam karışık, cumlelerimden de bellidir.
Ne kendimi ne de onu uzmek istemiyorum, ne yapacağımı hic bilmiyorum.