Merhabalar herkese,

Hic boyle bir konu acacağım aklıma gelmezdi.
Cumartesi gunu yuzumun ve dilimin sağ tarafında değişik reaksiyonlarla uyandım. Bir gun oncesinde, butun gun arkadaşımın kopeğine baktığım icin alerjik bir durum olduğu duşunuldu; buna yonelik bir tedavi başlatıldı. Pazartesi gunu kontrole gelmem soylendi.

Pazartesi gunu kontrole gittiğimde doktorumun tepkisinden olayların iyi gitmediğini anladım. Suratımdaki reaksiyon ilerlemişti ve korkutucu gorunuyordu. Alerji olmadığım anlaşıldı. Devlet hastanesine sevk edildim, kollarım kan vermekten delik deşik oldu. Her turlu test yapıldı. Hic bir şey cıkmadı.12 tane doktor gordu şimdiye kadar, fotoğraflarımı cekip ilk defa boyle bir vaka goruyoruz diyorlar. Arkadaşımın doktor olan yengesi bildiri yayınlamaktan soz ediyor. Haliyle kendimi cok kotu hissediyorum. Dileyen olursa ozelden raporlarımı ve durumumu paylaşabilirim.

Beni uzen bir diğer duruma gelirsem, muhtemelen coğunuz Anna sağlığın soz konusuyken bunu kafaya takacak kadar aptal mısın diyeceksiniz, haklısınız ama insan boyle bir durumda destek istiyor.
Daha once bircok defa bahsettiğim 20 yaşındaki cocukla tekrardan goruşuyoruz. Cumartesi gunku halimi gormuştu, cok bir şey yok gibiydi ve alerji dediklerini biliyordu. Pazartesi gunu 'Uyanınca beni aramasını, doktorların teşhis koyamadığını ve kendimi berbat hissettiğimi' yazdım.
Ne oldu falan diye sormuş, neden aramadığını sorduğumda, zor spor antreman duş yemek falan yazmış. Zor değil de sen istemiyorsun dedim, oyle diyorsan oyledir demiş.
Durumun vahametini anlayınca nasılsın, napıyorsun, kafana takma dinlen, gececek, ne diyorlar gibi gibi şeyler yazıp duruyor her gun. Tabii bu arada spor salonundan kaslı hikayelerini de oraya buraya koymayı ihmal etmiyor.

Cok kotu bir şekilde ayrıldığım eski sevgilim bile dun aldı beni, doktora goturdu. Oradan sonra kahve icmeye goturdu, guzel bir yerde yuruyuşe cıkardı, iğnemi yaptırmaya goturdu, evime kadar bıraktı.
Oylesine birkac gun goruştuğum adam bile her aramasını istediğimde aradı.

Bilmiyorum belki de korkuyor bana bir şey olmasından diye kendi kendimi avutuyorum. Neyse bu cocuktan bir cacık olmaz sanırım. Bir an once iyileşip totosuna tekmeyi vurmalıyım.
Teşekkur ederim derdimi okuduğunuz icin, yazacağınız kıymetli yorumlar icin.

GUNCELLEME: Merhabalar herkese tekrardan. Yaklaşık 1 yıl sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu oğrendim. Bu surecte yanımda olduğunuz icin sizlerle paylaşmak istedim. Epilepsi rahatsızlığım varmış. Epilepsinin farklı turleri oluyormuş, benimki sarsıntılı nobet şeklinde değilmiş. Yuzumde morartılar, dilimde yarıkla uyandığım sabahın gecesinde; eski sevgilimle kavga etmiştik. Muhtemelen o stresin tetiklemesiyle epilepsi krizi gecirmişim.
Yakın bir sure once yanımda birileri varken kriz gecirip, bilinc kaybı yaşadım. Boylelikle ne olduğu ortaya cıkmış oldu.
Tekrardan gecen yıl destek olduğunuz icin teşekkur ederim.