Merhabalar ben 27 yaşındayım. 8 aylık evliyim. Evlenmeden once okul donemleri streslerim vardı. Bi bolum kazanmak, dersleri gecmek, atanmak vs vs. Okul donemlerin yoğun ve stresli gecmişti. Buna rağmen saclarımda hic beyaz yoktu belki 1-2 tane.
Ama evlendiğimden beri bir anda saclarımda cok fazla beyaz cıktı. Bi anda 15 tel beyaz sac...
Saydın mı diyeceksiniz evet saydım
Eşimle aramızda bir problem yok cok şukur ama onun canını sıkan bişey olursa tabi ki benimde canım sıkılıyor.
Ben guneydoğu anadolu bolgesinde memurum. Evlendikten sonra eş durumu ile benim calıştığım şehre geldi ve bir sure adapte olamadı. Bazı şeyleri cok fazla kafasına taktı. Bu bana da yansıdı. Buradaki her sıkıntısından ben kendimi suclu hissettim eş durumu ile geldiği icin.. Bunu kafama cok takmıştım. Şuan bunu aştı cok şukur ilk geldiği zamana gore adapte oldu.

Sonuc olarak şuan bir sıkıntımız yok ama beyazlar yanıma kar kaldı. Yaşıma gore normal mi sacımdaki beyazlar?
Her ay dibinden kesiyorum gormemek icin ve her kestiğimde yeni bir tanesi ile karşılaşıyorum.

Bu mu dert diyebilirsiniz ama kafama taktım bu durumu. Okuduğunuz icin teşekkur ederim