kısa tutacağım arkadaşlar.
Babamı 2017 de bir kadınla gordum.İcimde tuttum senelerce.Annem surekli mesajlarını yakaladı babamın.Cok detay vermiyorum.Hassas bir konu ve psikolojik olarak iyi değilim.
Kardeşim de babamın telefonunda bir şeyler gordu ve ben bir gun babamın mailini patlattım.
Kadın 2014 senesinde babama “Cıkıcam neredesin” diye mesaj atmış bunu mail olarak gordum.2020 yılında da babamı takip etmiş ve bunları anneme gosterdim bunun uzerine babam yalanladı ve bunun uzerine annemde ve bende paranoyaklık oluştu.Resmen 2014ten beri aldatıyor.
Defalarca kadına mesaj attım uzak dursun diye ve hep inkar etti.Sonrasında instagramda profile bakma uygulaması ile kadını takip ediyorum surekli olarak laf sokuyor baktığımızı biliyor cunku ben mesajlarımda profilindeki şeyleri gorduğumden bahsettim ve bunun uzerine elinde kalpli balon ve babamın baş harfi yazılı tişortle resim attı.İşte boyle aşağılık bir kadın bu.
Kocası oldu bu kadının ve benimle yaşıt kızı var.
Bu kadın da annemin bir zamanlar evine aldığı ekmeğimizi yedirdiği,kahve ictiği ARKADAŞI!!!
Annem ve ben paranoyak olduk annem maalesef boşanmaya yanaşan biri değil ama surekli de kavga ediyorlar ve ben surekli olarak kotu ruyalar goruyorum..Dun ruyamda babam ve o kadın annemle evliyken annemden habersiz evleniyorlardı.
BABAM HEP İNKAR EDİYOR ANNEM DE ŞANS VERİYOR AMA SUREKLİ DE KAVGA EDİYORLAR..
Babamla cok atışıyorum.
Erkek arkadaşa karşı geliyor gecen gun erkek arkadaş konusu acıldı ve neymiş o konu dedi bilmiyorum dedi ben de” Biz her şeyi biliyor muyuz” dedim.
Gercekten...
Bir şey daha eklemek istiyorum.
Babamı o kadınla gorduğumu anneme soylediğimde babam beni yalancı olarak sucladı ce hakaret etti bana.Sindiremiyorum bunu.
Kendi oz babam bana yalancı dedi..İftira atıyor dedi...
Tum bu olanları kaldıramıyorum sindiremiyorum babamın yaptıklarını...Paranoyak olduk ruyalarıma bile giriyor ve kadın hep laf sokucu hikayeler atıyor :/
Şunuda eklemek istiyorum; Babam bir gun kadının paylaştığı at resmini paylaşmıştı..Annem de kadının profilinden bildiği icin cıldırdı ve babam yine inkar etti.Facebook ’da muzik yeri var orada karşılıklı aşk şarkıları koyuyorlar babam ve o kadın.İnanın yediremiyorum.