Merhaba,

YouTube'ye SPAM ile başladım ve guzel paralar kazandım ve hayalimdeki bazı şeylere kavuştum yani ama artık SPAM bir iş değil ama kazanan illaki vardır fakat ben artık haftada 2-3 yeni kanal acmaktan yoruldum kanalı acıyorsun 2-3 gun sonra Flag atıyorlar Telif geliyor vs vs .. ama;

Şimdi geleceğe yonelik ozgun bir işe başlamak istiyorum zamanım var Allah izin verirse yani olum felan olmazsa zamanımız var yani, Oyun kanalı acmayı duşunuyorum tabii bir cok oyun kanalları var ve bir cokta izleyici kitlesi var ve Reklam vererek buyumeyi planlıyorum sizce nasıl?

Sonrasında Kamera Şakaları cekmeyi planlıyorum Ekip var sonrasında Profesyonel bir kameram var fakat mikrofonum yok bunun icin ne alınabilir bununda cevabını verirseniz ve Arkadaş ortamım Geniş biraz onlarla birlikte bir şeyler yapmayı planlıyorum..

Ve sonrasında ise Vloglar vs cekmeyi duşunuyorum tabii bunlar belirli bir kitleye sahip olduktan sonra olacak işler ama her işin başı REKLAM..

Sizlerinde goruşlerini almak istiyorum.. Reklamla olacak işler mi? Veya yardım eden olur mu? Aramızda YouTuber Arkadaşlarımız/Abilerimiz var onlar yardım ederler mi? Aslında hep merak ettiğim bu konu ''Yardım ederler mi'' aslında işini guzel yaptıktan sonra yardım edeceklerini duşunuyorum.. Hepinizin yorumlarını bekliyorum iyi veya kotu..