Şu an ozel sektorde calışıyorum bazı sıkıntılarım olsa da genel olarak isimden memnunum ama şehri hic sevmiyorum. Calışma saatlerinden ve buyuk şehir olduğundan işten cıkınca yuruyuş bile yapacak vaktim olmuyor.
Olmak istediğim bir şehirden surekli iş teklifleri geliyor. Eylul'de atanmış olacağım muhtemelen ve universiteden sonra hic ara vermeden ders calışmak,iş hayatı,pandemiyle gecti onumde şu secenekler var:
1-)Ağustos da kredi cekip istifa edip atanana kadar gezerim. Ama devletin işine belli olmadigindan korkuyorum Eylul de atamayı yapıp Kasım'da başlatacağız da diyebilirler gecen sene bunu yaptılar(Mart'ta alıp Haziran da ise başlattılar )
2-)Sevdiğim şehirde işe baslarim.Ek iş de yaparım maddi gelirim daha iyi olur ama 6 aylık calışma kabul ederler mi emin değilim. Bir de ailem başımı ağrıtır o şehirde gideceğine buraya gel diye. İstifa etmemi onların yanına donmemi soyleyip duruyorlar.
3-)Bulunduğum şehirde calışma saatleri daha az olan bir kuruma gecebilirim ama duzen bozmak gerekir. Ve o alanda yapabilir miyim emin değilim.
4-)Eylul başına kadar sabredip Eylul'de istifa ederim. Bı 15 gun surem olacak.Ama Eylul de tercihler başlayacağı icin gezmeye vakit bulamayabilirim.
Anlayacağınız cok kararsızım.