Sehid87 .!.:
Bilen bilir 7 aylık bir evlilik surecindeyiz eşimle daha oncede konular acmıştım şu e bulma şehir değiştirme olayları fln filan . Asıl konuya gelirsek evlilik alışma sureci. Bitmedi bitmiyor .. tamam evlilik oturması zamanla burada herkes boyle soyledi uyduk bekliyoruz zorlanıyorum ustune duşmuyorum krndi haline bıraktım. Eşim ailesine oyle hemen hemen illa gorucem bi duşkunluğu yok ama benm aileme olan yakınlığımdan daha duşkundur ailesine bende pek aile kavramı yokta. Sorun ailesine duşkunluğu de değil zaten abartı bir şey yok cok şukur ..sorun eşimin beni hala el gibi gormesi hala yabancıymş gibi davranması annesini arayacak benm yanımda aramıyor ozelse eve gelmeden konus ama en azından benm yanımda yapma . Annesi yada kardesi hakkında bir şey derim iyi bir şey hemen cumlem bitmeden tıkar o oyle demek istememiştir aradan 5sn sonra aaa evet der . Kac defa konustuk kac defa soyledim kac defa tartıştık .. susuyorum artık sanki yabancı gibi evde. Yorum yok sohbet yok .. sanki el gibi yabancı gibi davranıyor. Gecen en yakın arkadaşı aramış kardes modu fln konuşması gecti bende fikrimi soyledim insanın bi tane kardeşi vardır dedim o da oz olandır diğerleri arkadas dost vs dedim o zaman uvey kardesım onlar benm ama kardesım dedi yani aile kısmı icin bile gectim arkadaşları icinde laf soyletmiyor.. Bu sadece ornekti. Tamam bu adam 41 yasında yıllarca onlara alışmış etmiş ama dışlanmak el gibi gorunmekte koyuyor ben hic bir şey soylemeyecekmiyim konuşmayacak mıyım iş yatağa gelince aşkım bebeğim vs oluyo.. daha anlatmadığım cok şey var.. kendmi aile gibi değilde yani tamam kole de değilim de bi yerde de değilim ama .. defalarca kojustuk soyledim olmuyor artık soylemiyorum susuyorum .. yazsam ayrı yuzyuze konuşsak ayrı.. soyadını taşıyorum neden taşıyorsam.. Ne yapmam gerekiyor tek bi cumle ile msj yazsam mı. Yuzyuze guzellikle konuşsam off diyo kalkıyo daha da uzuyor beni..
Genişletmek icin tıkla...
Guncelleme: kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz eşimle alakalı. Baya yazmıştım kendisine uzerine bi daha konuşmadık. Bu sabah ev alacağımız icin ben altınlarımı bozdurup vadeli hesaba attık buraya kadr guzel.. peşinat icin fena değil. Bi baktım aylık odemesi 3800 olacak seklde kredi cekmeye kalkıyor eve baktım duble 4+1 oo baya iyi dedim kocaman ne guzrl fln filan aylık odemeyi duydum oo cok hayatım dedim sen yeni işe gireceksin ben 34 yasındayım cocuk duşunuyoruz ben sana en fazla hamileliğimn 7.aya kadr yardım edebilirim sonra nasıl odeyeceğiz ki dedim. Vay efendm annesi gelirmiş kardwsi gelirmiş kalmaya benm abimler gelirmiş tamam gelsinler başımın ustunde yerleri var ama hayatım 1 ,2 gece nerede olursa yatırırım dedim ne olacak aylarca kalmayacaklar ya tamam ii duşunmuşsun ev buyuk ama parası da buyuk bence 2+1 3+1 bize yeter dememe kalmadı ben ailesini istemiyormuşum sevmiyor musum salonda yatıracakmışım ne dedim kaldım. İyi de dedim bu evi alsakta ben icine butun odalara eşya yerleştirecek gene durumum olmayacak ki. Lafı yine ağzımaa tıktı. Soylendi sustum bende . Yani tamam da ben hic fikrimi soyleyemeyecek durumda kaldım. Kardeşime para yollayacağız dedi borcumuz var bu evi alırsak nasıl yollayacağız dedim o zaman borcumuz ac kalacağız odeyeceğiz dedi derdin ne senn dedi bi derdim yok ama seni de anlamıyorum dedim haklısın nasıl istiyorsan oyle olsun dedim .. cidden ben nerede hata yapıyorum bu adam tamam borcuna sadık ama ayağı yorgana gore uzatmak gerekmezmi etimiz ne budumuz ne . Sen bu zamana kadr hala bekar kafasındasın ne alaka dedi aile olarak bizi değil ama herkesi goruyorsun dedim. O kadr odemeye kardesıne borcunu odemeyi bırak bize yeme icme faturalar odemesi kalmıyor dedim once bnları duşun borc zaten bizim borcumuz dedim o kadr borca girersen kardesine de odeme yapamazsın dedim hadi ben ac kalayım eyw. Cidden sorun bende sanırım ne derse ok demeliyim ozellikle kendi fikirlerini beyan ederken ve ailesi konusunda . Hata bende mi ??