Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız uzere beni bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim cok garip bir insan hala cozemedim ne yapmaya calışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince uzerimde tayt eşofman falan gorunce hemen etek giy bu ne hal boyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kac kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek camaşır sulu tişortle mi gezeyim ne istiyor anlamadım suslemip puslenirim makyaj yaparım bu ne boyle ayıp değil mi der, bir kere guzle bir elbise giydim doğum gununde kısa bir elbiseydi boyle uşumuyor musun gut ustune bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk soylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki calışmıyorum ben kac para bu, asla guzel olmuşsun cok yakışmış demez vucudum da oyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış gobekli bir insan değilim