Merhaba kadınlar klubu uyeleri aslında basit bi konu ama kafama takıldı abim bulunduğumuz ilcede bi ise başladı ve giriş cıkış saatleri sabah 9 şu an 7 olsada yaza doğru saat yeri gelir 9 olur yeri gelir 11 olurmuş akşam değişebilirmiş yani annemlerle koyde kaliyo ve koyun uzaklıgı 15 dakika mesafede asiri uzak değil yani gidip gelmeyi nasıl yapacağını patronuyla konuşmuş adam bi sorun olursa ayarlarız demiş ama abim diyorki yeri gelir gidip gelmem sizde kalırım diyor yani haftanın neredeyse 3 4 gunu falan benim eşim ozel sektorde calışıyor tumgunu işte geciyor yeri geliyor akşamları bile calıştığı olur yani cok nadirdir evde olduğu zaman birbirimizi bazen zor gorduğumuz kısaca zor vakit gecirdiğimiz zamanlar oluyor hatta şimdi bu durumdayken abime ayıp olmasın diye bişey diyemedim ama eşim haklı olarak akşam eve geldiği zaman rahat rahat oturup kalkmak isteyecek haklı olarak ki daha yeni evliyiz yani tam canım cicim aylarımızın olduğu zamanlar ama bi yandan abime de kıyamıyorum ama patronu sen yeterki bi sorun var de Ben ayarlarım her turlu demiş yani desteği var sıkıntı yok cok arada kaldım bi tarafta abim bi tarafta eşim fikirlerinizi bekliyorum sizce doğru olan ne olur abime kirmadan bu durumu soylemek mı yoksa eşime soylemek mı ki eşim kesin kabul.etmez biliyorum kendi duşuncemi soylemek gerekirse bende evimde eşimle rahat rahat oturup kalkmak isterim acıkcası haftanın 3 4 gunu cok fazla