Merhaba arkadaşlar.

Test amaclı actığım oyun kanalımı realiteye dokmeye başlayacağım. Bunun yanı sıra farklı bir proje icin de calışıyorum ve tutacağından hemen hemen eminim.

Oyun kanalı icin konsept oluşturdum gibi bir şey. Background icin hala nasıl green box bulacağımı duşunuyorum. Perdecilerle goruştum fakat ellerinde istediğim icerikte bir box yok. İkea'da bulunur mu onu merak ediyorum. Greenbox alan arkadaşlar nereden tedarik ettiklerini soyleyebilirlerse cok sevinirim.

İkinci olarak diğer kanalım daha cok bilinmeyen iceriği anlatma, soylenenle realiteyi karşılaştırma temalı. Belki biraz kafa karıştırıcı ama ilk videodan sonra cok rahat oturacak bir tema. Bunun icin de calışma alanım dar olduğu icin nasıl bir konsept oluşturabilirim bunu duşunuyorum hep. Normal calışma masamın ustunde haber spikeri gibi sunuş mu yapmalıyım yoksa gezerek, dolanarak mı anlatmalıyım onu cozemedim. Ayriyeten dış cekime karar verirsem bunun icin de Nikon D3100 cihazıma, buna uygun bir mikrofon almam gerekecek. Bunun icin de onerileriniz varsa sevinirim.