Duzenleme: konuyu buradan guncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar cıkacak, gecinebilecek miyim, kirayı odeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu acıp birileri umut verici birşeyler soyler diye medet umdum ama genelde bu kadar cıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile cıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tur yorumlara uzulmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamamam gerektiği anladım ve kendimi gecindirecek parayı kazanmak icin cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuc olarak o gun geldi

##############
En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekceyi imzaladık ve avukata gondermiştim. Dava icin 3 ay sonrasına gun verilmişti. Bugun mesaj atmış anlaşmalıdan vazgecmiş, bir cocuk icin en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma soyluyorum, cekişmeliye geri donuyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay icinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suc seni insan yerine koyup anlaşmaya calışanda. Elimdeki tum delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkac gun kala beni kandırıp anlaşmalıya cevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi kopek cezasını ceksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp cocukları gormesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma cıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla goruşeceğim ama bugun o kadar sinirli ve uzgunum ki konu hakkında birşeyler oğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı cekişmeliye hemen cevirebilir miyim? Nafaka icin yeniden 3 ay sonraya gun mu verilecek? Delillerim darp raporum hala gecirli mi?