Anlatacaklarım coook uzun şimdiden yorum yapan herkese teşekkurler.
Ben 1 senelik evliyim ve nikahım pandemiye denk geldi onun icin duğun yapmak istemedim aile arasında kina nikah yapıp gectim kucukluğumden beri de duğunleri hic sevmezdim neyse. Benim hayalim balayıydı sevdiğim insanla ilk kez ozel bir yerde başbaşa olmak guzel anılar biriktirmek bunu eşime de soylemiştim kendisi gezmekten nefret eder konuyu ilk actığımda ne balayısı ya falan diyip geciştirdi sonra evlendikten bir ay sonra gidicez diye anlaştık 1 sene oldu gitmedik

neyse bunu anlattım ki herşeyi ama herşeyi icimde nasıl ukte bıraktığını daha iyi anlayın diye gelelim asıl ve benim surekli hayalkırıklıgı yaşadığım o konuya ben evlendigimiz ilk ay telefon istediğimi soyledim bu arada eşimin durumu cok cok cok iyidir ve aynı zamanda ufak tefek cimrilikleri vardır kendi iphone8 plus kullaniyor benim telefon markamda samsung ben de iphone 8 plus istedim bana dediği şey bende ki ni istiyorsak al ben kendime iphone 11 alcam istemiyorsan da sana asla iphone almam alırsam samsung alırım dedi ben tabi şok ben telefonun kullanılmış olmasında değilim insan karısına sevdiği insana boyle muamele yapar mı cok gucume gitti neyse gel zaman git zaman bu telefon konusu iki ailenin de dilinde oldu ve hala almadi telefon konusunu ne zaman acsam sabretceksin sana sabretmeyi oğretcem cok sabirssizin gibi şeyler soyluyor en son 15 gun once buyuk tartistik bana sozde annem benim icin saygısız demiş zamanin da ama asla demez adım kadar eminim anne sonucta bu ve esimin cok iftira atma ve yalan atma huyu var sonra bana oyle diyince bende annemi aradım sesi hoporlere verdim ama kendi gitti balkona sigara icmeye 15 dk gelmedi yuzlesicek yuzu yoktu cunku yalan atıyor sonra geldi aldı telefonu elimden annemin yuzune kapattı ve telefonu yatağa fırlattı sonra babasını aradı yeter artık diye annesiyle babası geldi annesi hep sucladı beni.ama agzinin payıni verdim babası cok olumlu konuştu sonra orda goz boyamak icin eşim dedi ki ben ona telefon aldım sevgililer gunun de vericem halbuki oda yalanmis bi de oyle soyleyince iyice ustume geldiler bak almış cocuk supriz yapacakmış diye tabi biz 15 gun kus kaldık asla konuşmadım kendi geldi konuştu tabi telefonu ne sevgililer gununde ne de barıştıktan sonra vermedi bende bugun hani aldığın telefon nerde dedim ne telefonu dedi bi de onceden telefon alması icin hakedicek demişti bende daha haketmedimmi telefonu dedim imali bi şekilde ne diyosun ya yok telefon falan dedi sinirden varya delirmek uzereyim calışmama kesinlikle karşı hatta nisanlandiktan sonra işten cikmami istedi ve cıktım ama suan eski iş yerimle konuşsam girme ihtimalim var ve bana calışırsan bu evliligi bitirmişsindir kafamda diyor ya iyi yonleri de var yeri geliyor 500 liraya bi elbise alıyor sesi cıkmıyor ama bu telefon konusunu artık aşırı gurur yaptım ve asla konuşmayı duşunmuyorum bana bi.akil lutfen