Sevgilimle aynı yerde calışıyoruz. İş yerinde uygun olmaz diye kimseye soylemedik. İki yıldır birlikteyiz. Bu kişi hayatıma girmeden once iki ciddi ilişkim daha oldu ve ikisi de evlenmemize yakın ağır ihanetlerini oğrenmemle sona erdi. Psikolojik destek aldım . Guven sorunumu yendim. Yıllar sonra karşıma şimdiki sevgilim cıktı. O kadar guven verici hareketleri vardı ki eski sevgililerimle ister istemez karşılaştırıyordum ve Allah sonunda dualarımı kabul etti guvenebileceğim bir adam cıkardı karşıma dedim. Her yonuyle birbirimize uygunduk . Deli gibi aşık oldum. Her gece şukrettim.
Birinci ayımızda aynı yerde calıştığımız bir kıza bakışlarını fark ettim. İcime oturdu o bakışlar ama konduramadım. Daha sonra o kızın sevgilime icli kofte yapıp getirdiğini duydum başkalarından tesadufen. En son araları iyiyken birbirlerine duşman gibi davrandıklarını fark ettim vs vs şupheler doldurdu icimi ama sustum. Cunku cok rahat inkar edilecek şeylerdi. Benim o kızla aram bozuldu başka sebeplerden.Sonunda dayanamayıp "O kızdan hoşlanmıyorum. Benimle bir yola cıktıysan sevmediğim kişilerle arkadaş olmanı istemiyorum" dedim. Birkac atışmanın ardından kabul etti kızla arkadaşlığını kesti. "Kıskandığın icin konuşmamamı istiyorsan ben oyle biri değilim. Nolur beni oyle biri gibi gorme. Ben hayatımda ciddi olarak gormediğim hicbir ilişkiye başlamam. Hayatıma giren kimseyi aldatmadım"dedi. Bu anlattığım olaylar ilişkimizin birinci - ikinci aylarında yaşandı. Şu an ikinci yılımızdayız ve gecenlerde o kızdan mesaj geldi gecmişte yaşadıklarıyla ilgili. Meğer o zaman hissettiğim her şey doğruymuş. Tam da o zamanlar sevgililermiş. Cinsel birliktelikde yaşamışlar. Ama ben bunu şimdi oğrendim. Mesajı gorduğumu belli etmedim. Ama icim icimi yiyor ne yapmam lazım aradan yıllar gecmiş. Ben 33 yaşıma geldim artık bir ayrılığa daha gucum yok . Ama yıkıldım. Ona o kadar guvenmiştimki sinir krizleri gecirecek kadar sarsıldım . Gozumdeki masumiyeti gitti en cok buna uzuluyorum. Oyle farklı bir yeri vardi ki bende. Duştuğu her an elinden tuttum gozunden bir damla yaş aksa benmki sel oldu.
Birde o kızın konusu acıldığında o oyle konuşuyorki "ben istesem onunla da olurdum . Ama ben abaza biri değilim. Benim peşimde cok koştu yuz vermedimvs vs " gozumun icine baka baka hem de belki kınayacaksınız ama icim surekli diyorki ilişkinizde hic sıkıntı yok. hayatına giren herkes aldatıyor işte bundan ayrılsan farklısı mı gelecek hem de 33oldun