Merhaba arkadaşlar,aslında soru sormak gibi değil ama burda anlatmak istedim son zamanlarda annemin dizleri kolları vs ağrıyodu en son dun doktora gitti sonuclarla ilgili arayıp babamı bilgilendirmiş telefonda.Neyse ben farklı bi şehirdeyim babam aradı benide annende kemik erimesi varmış dedi nasıl ya falan dedim şoka girdim o boyu vs kısaltıyor demi dedim uzulerek,babamda evet annesi gibi işte beli bukulup kalacak yarın dedi.(bu arada anneannem rahmetli beli namaz rukusundan daha eğik duşunun oyleydi dik değildi dik duramazdı 2 buklum bi kadındı yaşıda vardı baya.) Annem icin Tabi ben şok kahroldum nasıl uzuldum artık yaşıda var annenin ya dedi babam boyle uzgun bi ses tonuyla, neyse boğazım duğumlendi ağlayacam kapattık annemi aradım sordum naptın diye kirecleme varmış dedi ee dedim babam boyle boyle diyor yok o yanlış anlamıştır dedi.tekrar babamı aradım baba yokmuş kemik erimesi falan kiraclenmeymiş dedim ha yanlış anlamışım dedi once sonrada dediki bence onda kemik erimesi var ama parmaklarından anladım dedi bi de
Sizin anneniz babanız da size boyle acındırıyo mu kendini yorumlarınızı merak ediyorum.Bu tarz konular cok yapıyorlar da bizimkiler