Gecenlerde konu acmştım. Oğlum 18 yaşında yılbaşından beri madde kulnyr. Bn bıraktı zannediyordum hep peşindeyim ama alıştığını duşnyrm. İyi arkadaşları destek oluyor. Onalara bırakacağını soyluyormuş... Bunun icin sizlerle takılıyorum diyormuş. Ama bu yetmez. Evveli gun evden cıktı takip ettim. Yarım saat birini bekliyor msj atıp bir o yana bir bu yana yuruyordu. Yanına motosikletli cocuk geldi ve o cocukta kullanıyor.Gittim kavga ettim. Bna dediki arkkadaşmı bklyrm bak arama kaydına glck ve sahile gidcz. Aramş gercekten. O arkdşna gittim. Onla sahile gidip konşmşlar bırak m diye....
Az once bir arkadaşım narkotik ten yardım iste dedi. Git ve yardım edin oğlm yeni başladı de ve onunlada konuşsunlar gibi gibi... Sizce yapmalımıyım. Eşimden ayrıldım. Onu hic devreye sokmayın hepsi onun yuzunden. Beni burda tanıyanlar biliyor babasının yuzunden bu halde olduğunu... Bna yol gosterin.

Kızlar, 19.02.2020.bu gun Dr gittik oğlumla. Bilemiyorum iyi olacak mı. Dr oğlumla ve ikimizlede konuştu. Hayattan zevk almadığını soylemiş. Dr da ona bir şey yapmazsan alamazsın ztn dedi. Cunku okumak yok,calışmak yok, sorumluluk yok. Gibi. Bir cok şey soyledi onun karekteriyle alakalı. Sonrasında da ilac yazdı. Bir ay sonra randevu olştrdu.
Eve geldik o ilac bna uyku yapsın dışarı cıkmyı diyemi dedi. Hyr dedim. Oyle olsa uyku ilacı alrdm. Senin sağlıklı karar verip sağlıklı davranman icin bu ilac dedim. Valla bu ilacın hepsini icsem bni kimse sokağa cıkmama engel olamaz dedi. Bnde ona yaz tatilimi kış tatilimi diye konu actım. Mahalle dedi. İnanın cocukluğunda da boyleydi. Burda ayrılamyor. Arkadaşları yazın sahile inerler o tek mahallede. Kucukken carşıya giderken cabuk donelim mahalleye diye ağlardı. Bu kdr olrmu