1,5 yıl once tanıştık. Sohbet ettik konuştuk, sık denilebilecek kadar konuştuk hatta. Konuşma iceriğimiz kendimize dair değildi, gundelik şeylerdi ama az cok yapısını karakterini de anlamaya başlamıştım. Mesela kendini umursamaz bir şeyleri takmaz gibi anlatsa da aksine bir şeyleri onemseyen ifade etmekten cekinen biri olduğunu zamanla fark ettim. Yuz yuze goruşunce de bakışlarından tavrından zaten utangac yapısını hissettim. Her neyse muhabbetimiz devam etti bu surecte. İkimiz de birileriyle goruşmedik. Aslında soze dokulmemiş olsa da sanki aramızda bir şeyler var gibiydi. Dışarıdan bakan birisinin anlayamayacağı ama hissettiğim bir şeyler vardı sanki. Ondan da benzer bir enerji alıyordum. İlgi mi desem değer mi desem asla bir adım yok ama bir şeyler var. Ben bunu yaşadığım ilk ilişkide hic hissetmemiştim. Bunda arkadaştan ote bir sey vardı ama asla soze gelmemiş gibiydi. Goruntulu de cok konuştuk. Ama son zamanlarda biraz iletişimimiz azaldı yoğunluğumuz arttı. Gecen mesajlasirken arkadaşları aracılığıyla bir kizla tanıştırıldığını dedi. Hoşlandığım kız var dedi, fotosunu attı. Bende iyi biriyse goruşursun dedim, goruşeceğim dedi. Bir şey diyemedim. Muhtemelen 2-3 haftadır kızla konuşuyor. Direkt şaşırdım desem değil neticede aramızda konuşulmuş ima edilmiş somut bir şey yoktu. Pek bir şey de sormadım zaten. Oyle kaldı. Sonrasında mesaj attı birkac kez nasılsın napıyorsun diye ama ben bundan sonraki surecte iletişimimi azaltmayı duşundum. Oyle devam ediyorum. Zaten duşuncem kızla sevgili olunca da iletisimimizin oldukca azalacagi yonunde, kız istemez goruşmemizi. Dolayısıyla bende kendi iyiliğim icin uzak kalsam daha iyi olur diye duşundum. Nedir bunun cozumu bilemiyorum. İnsanlardan hemen etkilenmiyorum. Arkadaşlık sonucu muhabbet sonucu aklımda yer ediyorlar. Ama o zamanda arkadaşlıktan ilişkiye cevirmek iyice zor oluyor. Zaten pek insandan da etkilenmedim bir şeyler yaşamak istemedim ama durum bundan ibaret.

Paylaşmam anlatmak istedim. Şimdi de yine hoşlandığım erkek başkasından hoşlanıyor ve bende uzak durmanın mantıklı olduğunu duşunuyorum. Hem belki bir şeyler sezer hem de son belli iletişimsizlik diye duşunduğumden... Cok can sıkıcı bir durum.