Merhaba,
Elimde genel icerikli, hitli ve kaliteli bir site var (gunluk 20k civarı tekil).
Bu sitemde video kategorisinde, ozgun kanalların ve videoların tanıtımlarını ucretsiz olarak yapmak istiyorum.
Kurallar:
1-kanal sahibi, kanalını veya videolarını tanıtmak icin en az 300 kelimeden oluşan ozgun bir yazı hazırlamalı. Yazının başına, konu uzerinde gorunecek bir adet video linkinizi, yazının sonuna ise kanalınızın linkini ekleyebilirsiniz.
2-Kanal sahibi, sitemden herhangi bir konu linkini, legal herhangi bir internet sitesinde (forumlar dahil ) ve 3 adet farklı sosyal medya hesabında paylaşmalı.
Bilgiler:
- Sitemizde yayınlanan her konu otomatik olarak siteye ait 8 farklı sosyal medya hesabında (tumblr, facebook, twitter vb.) paylaşılmaktadır. Doğal olarak sizin tanıtımınızın olduğu konu da bu sitelerde de yer alacaktır.
- Sitede normalde tanıtım yazılarını 59TL'den yayınlıyorum.
- Aynı konudan daha once kanal tanıtımı yapılması, kanalın ozgun olmaması ve benzeri nedenlerle kanalınızın tanıtım talebini etmeme hakkım bulunmaktadır.
- Bu tanıtımdan beklentiniz siteden kanalınıza gelecek hit değil, kuvvetli bir referans kazanmak olmalıdır.
Ozgun kanalı olanlara kaliteli web sitesinden ucretsiz tanıtım fırsatı
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun kanalı olanlara kaliteli web sitesinden ucretsiz tanıtım fırsatı