İşim gereği gun icinde bir cok insanla muhattap oluyorum bilgisayarlarını tamir ediyorum.Dun başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Evine ozel teknik servis hizmeti isteyen bir muşterimin yanına gittim.Bilgisayarlarını tamir ederken sohbet ettik konu youtubeden acıldı video cektiğimden bahsettim kendiside bana bende video cekiyorum ama tamamiyle hobi amaclı biryere yuklemedim dedi kendisi 50 55 yaşlarında bir insan.Cektiği videoların turunu sordum pirana videoları dedi konu konuyu actı ust kata cıktık 200 cm akvaryumunda tek bir pirana beslediğini gosterdi.Yanlız bu bizim bildiğimiz piranalardan değil Rhombeus kırmızı goz pirana.Celik eldiven ile yem veriyor.İlk defa hayatımda boyle bir şey gordum.Pirananın hayatta kalabilmesi icin canlı yem yemesi gerekiyormuş bu sebeple belirli aralıklarla canlı yemle besliyormuş.(lepistes balığı, japon balığı vs vs ) işin ilginc yanı canlı yemi akvaryuma attığında video cekmiş hepsini ve hepsinide 1080p kalitesinde prof cekim yapmış.
Yaklaşık 120 e yakın video vardı abimizin elinnde benimle paylaşmasını istedim.Sakınca gormedi ve harddiskime kopyaladım hepsini.
Soru: Bu videoları youtube ortamına attığımda yaş sınırına takılırmı videolardan para kazanabilirmiyim.