5 yıllık evliydim eşimle 100 kere ayrıldık barıştık ailesiyle yaşıyorduk ve anlaşamıyorduk cok terk ettim o cok geldi peşinden vs ama annesiz yapamadı hep gitti. En son annesi oğlum seni sevmiyor dedi eşimde sevmiyorum deyince anlaşmalı dava actim tek celsede boşandım. Eşim mahkeme gunu yazdı kabul etmedim sonra boşandık. Surekli yalvardı arkadaşını araya soktu aradı sozler verdi annesine rest.cekti ses kayıtları attı bana. Calışmıyordu ise gireceğini duzelteceğini soyledi onceden herseyime karisiyordu karışmamak icinde soz verdi tamam dedim ev bark tutarsın borcları bitirirsin sana guvenirsem evlenirim. Gemide calışıyordu guzel bir sirketee işe girdi aramız gayet iyiydi ayda 1 cocukları.gormeye geliyordu. Sonraannesiyle barıştı izin gunlerinde oraya kalmaya gitti falan sağdan soldan fotoğraflarımı kaldırdı ( annesi gormek istemiyorum whatsappda kaldır diyodu) ben anladimki annesi istediği icin kaldırdı terk ettim bugun annenin lafiyla kaldırıyorsan yarın daha beterlerini yın yaparsın dedim. Sonra sinirle hareket ettim bir cok şeyi duzeltmisti diye pişman oldum cok yazdım aradım yalvardım.. Bana beni surekli ayrılıkla tehdit ettin ailemi karşıma aldım geldim hep yuz ustu biraktin sana bir daha guvenemem dedi ve benimle barışmadı annem icin silmemiştim dedi wp resmini oylesine degistirmistim dedi ama annesiyle konuştum bi sebepten annesi soylemiş oda kaldırmış.. En son konuştuk bana sana.guvenmiyorum beni sevsen anneme ne kadar duşkun olduğumu biliyosun annemi arardın aranı duzeltirdin şu saatten sonra kimseyi karşıma alamam senin icin dedi. Salaklık ettim annesini aradım.anneside bana artık olmayacağını beni istemediğini soyledi oğlumun kendi kararı ben karışmam ama goruşmeyi keserim dedi. Bende eski eşime mesaj attım annenle konuştum istemiyormuş sende annem istemezse istemem artık sana.guvenmiyorum demistin birdaha seni rahatsız etmem dedim. 2 tane cocuğumuz var kucukler. Eski eşim iyi bir işte calışıyor yukseliyor.. geleceğini duzeltiyor ve mutlu.. Ben onun icin okulu bırakmıştım calışmıyorum evde 2 cocuk bakiyorum kilo aldım cirkin ve mutsuzum. Bana sen beni yarı yolda biraktin suruneceksin kopek gibi yalvaracaksın bana cok değil 1 2 sene icinde duşeceksin sana bi tekmede ben vurucam gibi şeyler soyledi.. kendimi cok caresiz ezik mutsuz hissediyorum ve hep boyle olacakmışım gibi geliyor nolur beni yargılamayın bana akıl verin destek olun lutfen psikolojim cok bozuk benim 2 tane cocuğuma iyi bir anne olup kendime yon vermem lazim