Merhaba, abilerim kardeşlerim. Coğunluğunuz benden buyuktur aslında ama Ben 20 yaşındayım, normalde İstanbul'da yaşıyordum ancak bu sene eğitim icin Viyana'ya geldim. Her zaman sosyal medya ile uğraştım Facebook'tan Twitter'a, Twitter'dan Instagram'a kadar, ama hic Youtube'a geciş yapamadım cunku orada Ozgun kanalları buyutmek pek zor ve hep "gec oldu" diyerek ileri tarihe attım. Şimdi başlamak istiyorum. Belli bir butcem var kenarda kullanabileceğim, iyi derecede ingilizcem mevcut (ama konuşma kısmında sıkıntı cekebilirim, slayt vs. tarzında problem yok ) bir turlu başlamak istiyorum ama hani bazı insanları goruyorum 2 senedir uğraşıyor 1.000 abonede kalmış vs. zamanımı cope atmak da istemiyorum. Hani "fikir lazım" havasında da acmadım konuyu, sadece biraz rehberlik gerekiyor gibi hissediyorum. Yaklaşık 1-2 aydır zaten her gun forumu dolaşıyorum okuyorum, bir de sizlerden duymak istedim.
Not: "İstediğin konuda yap." onerisini milyarlarca kez gordum onun farkındayım
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.