Hanımlar merhaba,2.5 yaşında oğlum var,oyle koltuktan atlamayı zıplamayi filan bilmez.Her gun illa bir şımarır yerde yuvarlanır ya da emekleyerek oradan oraya hızlıca gider.Bu şimarmalar kısa sureli oluyor..Arada da koşuyor tabi..Biz boyle seyler yaptığında dikkatini başka yone cekip koltuğa cıkmasını sağlıyoruz.Salonumuzun zemini zaten biz normal yururken bile sallanıyor ama bunu alt komşuya bir turlu anlatamadik,kaldı ki dinlemeyi de bilmiyorlar hep kendileri konuşuyor.Yok hastayız yok panik atagimiz var,yok belediyeden emekli mudurum vs.Ne kadar dikkat etsek de alt komsu sopayla tavana vuruyor ya da kapıya geliyor.Tavana vurma sesinden oğlum cok korkuyor koltuğa zıplıyor.

Bugun ben evde yokken zabıta gelmiş uyarmış gitmiş.Ben de biraz kafamı toplayıp asagiya indim konuşmaya.Sadece oğulları vardı.Sorunlari boyle cozeceksek siz de bu kış boyu kombi yakmadiniz biz iki kat fazla doğalgaz faturaları odedik sesimiz cıktı mı yasal değil biliyorsunuz değil mi vs.Gunde 2 metrekup yakıyorsunuz emin olmak icin takip ettim dedim.Asla kabul etmedi ki esasında ev ile cok ilgili bilgili biri gibi de değildi.Annenizle goruşeyim sonra dedim oyle cıktım yukarıya..

İnsanlar neden bu kadar tahammulsuz,zamanında cocuk buyuttuklerini ne cabuk unuttular,2.5 yaşındaki cocuğu koltuğa mi baglayayim,hani biseyleri değiştirelim desem oyle pek değişiklik yapacak bişey de yok bina kotu cunku.Ev sahibim bizden memnun olduğu icin kiraya cok zam yapmıyor evden cıksak bir dunya olmuştur kiralar bıktım ya yemin ederim bıktım.

Siz olsanız ne yapardınız ic dokmek istedim.Tesekkurler